Pogledajte ko je osvojio ulaznice za pozorišnu predstavu “Mona Lisa”

Podijelite:

Predstava “Mona Lisa”, za koju je dramski tekst napisao Nedžad Begović bit će izvedena večeras 10.11.2017. godine u maloj sali JU KSC Kakanj, sa početkom u 19:30 sati. Riječ je o teatarskom projektu na kojem sarađuju bračni par reditelj Nedžad Begović i glumica Amina Begović.

Pored Amine Begović, u predstavi glumi i Senka Oruč, te njih dvije kroz likove čistačica koje rade u muzeju seciraju pitanja koja se tiču naše savremene stvarnosti. – Ispred slike “Mona Lise”, remek djela Leonarda da Vincija, tabire teme bračnih statusa, nezaposlenosti, kuhanja i zakuhavanja, te ko je bolji Željo ili Sarajevo. Mona Lisa ih pomno sluša, smješeći se na našu stvarnost svojim jedinstvenim blagim i zavodljivim osmjehom.

Nakon organizovane nagradne igre na našoj stranici, kako bismo poklonili nagradne ulaznice za pozorišnu predstavu “Mona Lisa”, donosimo imena pet sretnih dobitka.

Ulaznice su osvojili:

1. Tarik Šehić

2. Sena Zaimović

3. Alma Begić

4. Nejra Kubura

5. Fatima Aliefendić

Sretni dobitnici osvojili su po jednu ulaznicu koje se preuzimaju na info-pultu neposredno prije ulaska u malu salu JU KSC Kakanj. Ulaznice se preuzimaju uz prikaz lične karte.

Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali.

Pozivamo vas da večeras u 19:30 sati u maloj sali JU KSC Kakanj pogledate pozorišnu predstavu “Mona Lisa”.

Cijena ulaznice za pomenutu predstavu iznosi 5 KM.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci