Poznati svi parovi četvrtfinalnih duela Novogodišnjeg turnira u malom nogometu “Kakanj 2018”

Podijelite:

Četvrti dan Novogodišnjeg turnira u malom nogometu prošao je u dobroj igri naših učesnika ali i sjajne podrške sa tribina. U četvrfinale direktno su se plasirale ekipe: iz grupe A Elektrofreon Kakanj, iz grupe B MGM Farm Kakanj, iz grupe C Medika Kakanj i iz grupe D Zamm MC Sarajevo.

Parovi četvrtfinala su:

Medica Kakanj – MNK Samirče Visoko 
Zamm MC Sarajevo – Elha Nekretnine Visoko
Elektrofreon Kakanj – Liten Sarajevo
MGM Farm Mladost Kakanj – MNK Sajmir Tihovići

MNK Semirče Visoko – MSD Aktiva Kakanj 0(3):0(2)

U prvoj utakmici sastale su se ekipe MNK Semirče Visoko i MSD Aktiva Kakanj. Nakon penala bolji su bili Visočani. MSD Aktiva iz Kaknja imala je ukupno 4 timska prekršaja, dok je ekipa MNK Samirče imala 7 timskih prekršaja. Žuti kartoni dodijeljeni su Eminu Suši i Irnasu Begiću iz ekipe Samirče Visoko.

El-Ha nekretnine d.o.o. Visoko – NK Stupćanica Olovo 2:1

U ovom susretu bolji ponovo bili Visočani . Golove za El-Ha nekretnine Visoko postigli su Bilal Jelić i Amel Handžić. Gol za NK Stušćanica Olovo postigao je Emrah Karamović.Tri timska prekršaja imala je ekipa El-Ha iz Visokog, dok je ekipa iz Olova imala pet timskih prekršaja. Žute kartone su dobili Anel Radmilović (Visoko) i Edin Bešlija (Olovo).

MNK Calp Zenica – Liten d.o.o. Sarajevo 2:4

Nakon revijalne utakmice snage su odmjerile ekipe iz Zenice i Sarajeva. Sarajlije su slavile rezultat 2:4. Golove su za Sarajevo dali Eldar Bašović (3) i Vedad Salčin (1). Golove za ekipu iz Zenice postigli su Anes Kuduzović (1) i Sulejman Salkić (1). Ekipa MNK Calp Zenica imala je ukupno 3 timska prekršaja dok je ekipa Liten d.o.o. Sarajevo imala pet timskoh prekršaja.

MNK Sajmir Vogošća – Tihovići – Bazen Benat Kakanj 1:0

U ovom susretu bolja je bila ekipa Sajmir Vogošća-Tihovići. Pobjednički gol postigao je Irhan Smajić. Ekipa Bazen Benat iz Kaknja imala je ukupni 5 timskih prekršaja, a ekipa iz Vogošće jedan timski prekršaj. Žute kartone su dobili Bajro Spahić (MNK Sajmir Vogošća – Tihovići), a iz ekipe Bazen Benat žute kartone su dobili  Amar Salihbegović, Emir Piljug i Denis Crnović.

 

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci