Posjeti Kakanj, posjeti Ponijere:  Nudimo uslugu noćenja u novom hotelu „Hotel Kakanj“ i skijanje u Ski centru Ponijeri – Pogledajte našu turističku ponudu

Podijelite:

U Kaknju se itekako ima šta vidjeti, Kakanj ima mnogo toga turistima da ponudi te kapacitet da se stvori sasvim drugačija slika o našem gradu. Uz bogatu kulturno-historijsku baštinu Kakanj ima zračnu banju Ponijeri, Kakanj ima Ski centar Ponijeri koji je bio jedan od rijetkih u BiH sa omogućenim skijanjem uz dolazak prvih snježnih padavina ove godine.

Turisti koji dođu u naš grad treba i da ostanu u našem gradu, jednu, dvije ili više noći a to mogu uraditi u Hotelu Kakanj koji je moderno opremljen sa pratećim cafe-restoranom i igraonicom.

Stoga, obavještavamo sve zainteresovane koji još uvijek ne mogu odlučiti gdje provesti nekoliko dana uz skijanje te uz veoma dobru uslugu da je pravi izbor KAKANJ. Naime, JU KSC Kakanj i „Hotel Kakanj“ na osnovu dobre saradnje napravili su odličnu turističku ponudu za sve zainteresovane.

Cilj je pružanje vrhunske usluge i dovođenje stanovnika iz okolnih gradova i inostranstva u Kakanj, također cilj je stvoriti što ljepšu sliku o Kaknju te uvezivanje ugostiteljskih objekata sa kulturom i sportom. Cilj ove ponude je također da što više turista posjeti i uživa u čarima Ponijerima, uz topli čaj na čistom vazduhu uz skijanje kako dnevno tako i noćno.

U nastavku turistička ponuda Hotela Kakanj i Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj:

SVE PONUDE ODNOSE SE ZA JEDNU OSOBU – MOŽE SE ISKORISTITI SVAKIM DANOM

  1. DVODNEVNA PONUDA:

DVA DANA SKIJANJA NA PONIJERIMA (noćno+dnevno skijanje+jedno noćenje)

  • Obilazak Muzeja Kaknja po želji (termin će biti naknadno definisan)

CIJENA: 110 KM po osobi

  1. TRI DANA SKIJANJA

NOĆNO SKIJANJE+DNEVNO 2X

 CIJENA: 190 KM po osobi

Svi posjetioci Muzeja Kaknja na osnove pomenute ponude će imati priliku da pogledaju sve postavke i eksponate muzeja i to uz prisustvo kustosa.

Iskoristite ovu ponudu i na vrijeme rezervišite svoje mjesto pozivom na broj 032/552-880 ili putem e-maila info@hotelkakanj.ba za sve informacije o Ski centru informacije putem 032/771-920 ili na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba!

Budite dio kakanjske bajke!

JU KSC KAKANJ/HOTEL KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci