Postavljen video nadzor na komletan objekat Sportske dvorane KSC Kakanj

Podijelite:


Kako bismo poboljšali uslove rada i omogućili prijatnije i sigurnije dane svima koji provode vrijeme u našim prostorijama, JU KSC Kakanj je zarad naše i sigurnosti naših klijenata te zaštite imovine instalirala video nadzor ispred ulaza u Sportsku dvoranu KSC, ispred Kuglane, kao i u unutrašnjosti objekata na više lokacija tako da je sad Sportska dvorana KSC kompletno pokrivena video nadzorom. Postavljeno je ukupno 15 kamera uključujući i parking mjesto.

Video nadzor je već ranije postavljen ispred ulaza u Ustanovu, kompletan prostor Muzeja Kaknja, te obuhvata preglednost kompletnog Parka Doma kulture i na ulazu u Dom kulture kao i u unutrašnjosti objekta, a sve u cilju dostizanja visokog stepena sigurnosti.

Smatramo da smo ovakvim potezom unaprijedili mjere opreza i zaštite naših građana i klijenata, te se nadamo da će ovo spriječiti bilo kakve kaznene, nezdrave aktivnosti te razna nemoralna, nezakonita i antisocijalna događanja.

Cilj kojem težimo je da bezbjednost bude na znatno višem nivou nego do sada. Ovo je veoma značajna investicija i imaćemo veliku korist od nje u budućnosti.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci