Poziv na otvaranje muzejske izložbe “Trofeji Odbojkaškog kluba Kakanj” u kultnom školskom centru “Europa” i na konferenciju za medije povodom održavanja Finalnog turnira KUP-a BiH za odbojkaše

Podijelite:

Obavještavamo građane da je JU Kulturno-sportski centar Kakanj – odjeljenje Muzej Kaknja protekla dva mjeseca radila na kreiranju vlastitih izložbi čiji je glavni cilj prikazivanje historijata sporta u našem gradu. Nakon marljivog prikupljanja arhivske građe formirana je prva muzejska izložba o Odbojkaškom klubu “Kakanj” koji ima bogatu historiju iza sebe te mnoštvo osvojenih priznanja, nagrada i pehara.

Naziv izložbe o Odbojkaškom klubu “Kakanj” nosi naziv “Trofeji Odbojkaškog kluba Kakanj”, a izložba će biti otvorena u srijedu 07.03.2018. godine u kultnom školskom centru “Europa”, sa početkom u 11:00 sati i bit će dostupna za sve posjetioce dvorane KSC Kakanj.

U sklopu izložbe svi zainteresovani posjetioci će imati priliku da pogledaju fotografije, dokumente, pehare, zahvalnice, medalje i mnogo drugih zanimljivih predmeta koji svjedoče o radu OK “Kakanj”.

U sklopu muzejske izložbe u isto vrijeme će biti održana konferencija za medije povodom održavanja Finalnog turnira KUP-a Bosne i Herecgovine za odbojkaše sezona 2017/2018.

Ponavljamo, konferencija za medije će biti upriličena u srijedu 07.03.2018. godine u kultnom školskom centru “Europa” sa početkom u 11.00 sati.

Učesnici konferencije za medije su:

-Predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine

– Načelnik Općine Kakanj

– Predsjednik OK “Kakanj 78”

– Trener OK “Kakanj 78”

– Kapiten OK “Kakanj 78”

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u srijedu i svojim prisustvom uveličaju otvorenje muzejske izložbe “Trofeji Odbojkaškog kluba Kakanj”.

Molimo medije da u skladu sa mogućnostima poprate konferenciju za medije pred održavanje Finalnog turnira KUP-a Bosne i Hercegovine za odbojkaše sezona 2017/2018.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci