POZIV ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA ZA PRIJAVU NA NOVI CIKLUS „LJETNE ŠKOLE 2016.“

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj zajedno sa Udruženjem za očuvanje multikulturalnosti u Bosni i Hercegovini – UMuBiH pozivaju učenike osnovnih i srednjih škola sa područja općine Kakanj da se prijave na (II) ciklus „Ljetne škole 2016.“.

Predmeti koji će učenici imati priliku pohađati u okviru „Ljetne škole 2016.“ su: engleski jezik, njemački jezik, matematika i fizika.

Mjesečna cijena za pohađanje jednog predmeta iznosi 60 KM, a za učenike koji žele pohađati dva predmeta mjesečna cijena iznosi 100 KM. Plaćanje je omogućeno u dvije rate.

Pozivamo sve zainteresovane učenike koji za vrijeme ljetnog raspusta žele da nauče nešto novo ili da obnove svoje znanje te da provedu ugodno druženje sa vršnjacima, da nam se jave na broj telefona 032/771-920.

Početak II ciklusa „Ljetne škole 2016.“ planiran je za ponedjeljak 25.07.2016. godine.

Predavači iz Udruženja UMUuBiH koristit će interaktivan pristup u radu i učenju. Primjena inovativnih metoda u radu i učenju u malim grupama rezultirala je i lakšim usvajanjem nastavnog gradiva te aktivnijim učenjem, što se potvrdilo i u prošlogodišnjem radu Ljetne škole. Svi polaznici LJETNE ŠKOLE su bili i više nego zadovoljni radom predavača i naučenim gradivom.

Ovim putem obavještavamo polaznike koji su pohađali I ciklus „Ljetne škole 2016.“ da će dodjela certifikata biti u srijedu 20.07.2016. godine u maloj sali JU KSC Kakanj, sa početkom u 11:00 sati.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci