Predstava “Sumnjivi autobus” – BKC Sarajevo večeras u Domu kulture Kakanj

Podijelite:

Obavještavamo građane da će u velikoj sali Doma kulture Kakanj biti odigrana pozorišna predstava “Sumnjivi autobus”  – BKC Sarajevo, 22.11.2018. godine sa početkom u 19:00 sati. Predstava je kulturno-edukacijskog programa kojeg je 2017. godine pokrenuo BKC Sarajevo. Ova pozorišna predstava je rađena prema motivima ”Stilskih vježbi” Raymonda Queneaua, a u njoj glume polaznici prve generacije Škole glume.

Budući da značajni dio našeg anganžmana ide u pravcu obrazovanja i odgoja mlade publike, toplo vam preporučujemo predstavu naših partnera iz JU BKC Sarajevo, koji su dobili preporuku Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade KS, što dovoljno govori o uspješnosti i kvaliteti predstave.

Nakon odigrane predstave svi zainteresovani mogu ostati u sali i uzeti učešće u interaktivnoj radionici “Pitanja i odgovori”.

Režiju predstave potpisuje Asja Pavlović, a u predstavi igraju: Lejla Medinić, Sayra Lemeš, Selma Nišić, Selma Zukić, Anela Coković, Hena Brkić, Sara Špirić i Irfan Salković.

Škola glume je kulturno-edukacijski program JU Bosanski kulturni centar KS, od 2017. godine koja u svojoj strukturi ima dvije generacije učenika osnovnih i srednjih škola.

Cijena ulaza: 2,50 KM
JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci