Prijave na malonogometni novogodišnji turnir stižu i iz drugih gradova

Podijelite:

Obzirom da JU Kulturno-sportski centar Kakanj prvi put samostalno organizuje tradicionalni novogodišnji turnir u malom nogometu i da je zainteresovanost za isti prethodnih godina bila velika, želja nam je da i ovogodišnji turnir bude na što respektabilnijem nivou.

Iz tog razloga pozivamo vas da i ove godine podržite malonogometni turnir na način kako ste to radili i prethodnih godina i  da date  svoju maksimalnu podršku na bilo koji način.

Ukoliko odlučite da budete sponzor ili partner u organizaciji turnira nudimo vam mogućnost reklamiranja vaše firme na led displeju tokom trajanja turnira.

Ove godine turnir  nosi naziv “Novogodišnji turnir u malom nogometu 2016.” a održavat će se tri dana i to 26, 27. i  28. decembra 2016. godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj u organizaciji JU KSC KAKANJ.

Napominjemo da vlada velika zainteresovanost za ovogodišnji malonogometni novogodišnji turnir. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati mogućnost ugostiti ekipe i iz drugih gradova koje su prijavile svoje učešće na ovogodišnjem malonogometnom turniru.

Kotizacija po ekipi iznosi 200,00 KM.

IGRA SE PO SISTEMU 4 + 1

Nagradni fond će biti dogovoren neposredno pred izvlačenje.

Prijava ekipa se može vršiti u prostorijama JU Kulturno-sportski centar Kakanj svaki dan od 07:30 – 15:30 sati a najkasnije do 24.12.2016. godine do 12:00, kada je planirano izvlačenje parova u kultnom školskom centru “Europa”.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 032/771-920, putem e-mail adrese sport@ksckakanj.ba ili na info-pultu JU KSC Kakanj.

NAPOMENA: Nema ograničenja vezanih za registraciju igrača pri NS BIH (prijaviti se mogu svi zainteresovani)

Građane pozivamo da nam se za vrijeme održavanja turnira pridruže i zabave u sportskoj i prazničnoj atmosferi u Sportskoj dvorani KSC Kakanj bodreći svoje favorit ekipe.

JU KSC KAKANJ 

Podijelite:

Posljedni članci