PRIJAVITE SE JOŠ DANAS NA KURS ENGLESKOG JEZIKA U JU KSC KAKANJ!

Podijelite:

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na kurs engleskog jezika nivo A1 koji će krenuti sa realizacijom krajem mjeseca februara tekuće godine.

Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta sedmično u popodnevnim terminima koji će biti naknadno dogovoreni po isteku roka za prijave.

Kurs engleskog jezika može da bude mnogo više od pisanja gramatičkih pravila. Mnogo više od pamćenja gomile riječi koje lahko zaboravljate i osjećaja da vi sve razumijete, ali jednostavno ne možete da progovorite. Engleski jezik je kreativan i zabavan a sticanje novog znanja može vam donijeti veliko  zadovoljstvo.

Kurs engleskog jezika omogućava vam da razvijate sve neophodne vještine:

  • slušanje
  • čitanje
  • pisanje
  • konverzaciju
  • gramatiku engleskog jezika
 Svi elementi su zastupljeni na svakom času tokom kursa na svim nivoima, a njihov intenzitet se povećava na višim nivoima poznavanja engleskog jezika.
 Nastavu prati i testiranje, uz obavezan završni test koji je sublimacija stečenog znanja engleskog jezika tokom višemjesečnog učenja. Nakon uspešno završenog kursa polaznici dobijaju uvjerenje Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj. Cijena kursa iznosi 130 KM a plaćanje je omogućeno u ratama. Prijavite se na broj telefona 032-771-920 i naučite engleski jezik!

Rok za prijave je 10.02.2017. godine.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci