PRIJAVITE SE NA KREATIVNE KURSEVE “ARS POPULI”

Podijelite:

JU Kulturno-sportski centar poziva sve zainteresivane građane da se prijave na novi ciklus kreativnih kurseva „Ars Populi“. Kreativne  kurseve realizira Udruženje za afirmaciju kulture i umjetnosti “Ars Populi”  iz Hadžića. Već je poznato da je prva generacija polaznika kreativnih kurseva „Ars Populi“ uspješno završila prvi ciklus kao i da su imali izložbu radova u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti.

Stoga pozivamo i „stare“ polaznike da se ponovo prijave na napredni ciklus kreativnih kurseva.  Tehnike koje se uče su: slikanje na foliji,  pirografija, izrada nakita, umjetnički vez ( različite tehnike), decoupage (dekupaž) i druge tehnike na drvetu.

Ukoliko želite naučiti naučiti nešto novo, zanimljivo i kreativno prijave možete izvršiti na broj telefona: 032/771-920, putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba  ili lično u prostorijama JU Kulturno-sportskog centra Kakanj svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 15:00 časova.

Razlozi zbog kojih se organizuju baš ovakvi kursevi su prije svega veliki broj nezaposlenih, koji žele naučiti određene tehnike, te se samostalno staviti sa novim znanjima i vještinama na tržište rada.

O terminu održavanja kurseva, javnost  ćemo obavijestiti naknadno, nakon popunjavanja grupa. Cijena pohađanja kurseva će zavisiti od broja prijavljenih. Više polaznika, manja cijena.

Radujemo se vašim prijavama.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci