Pristižu nam prijedlozi za Kakanjske dane – Napišite i vi svoju zamisao i proslijedite na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba

Podijelite:

Prošle godine, zamolili smo naše sugrađane da nam šalju svoje sugestije i prijedloge koji se odnose na kulturno-sportsku manifestaciju “Kakanjski dani”, ove godine bismo također ponovo zamolili naše sugrađane da direktno učestvuju u organizaciji tako što će svoje idejne projekte dostaviti lično u prostorije JU KSC Kakanj ili nam svoje prijedloge dostavljati na službenu e-mail adresu juksckakanj@ksckakanj.ba!

 Kada zajedno i sinhronizirano, pod okriljem Općine Kakanj i Javne ustanove Kulturno-sportski centar, brojna udruženja građana, sportski klubovi, NVO, volonteri i entuzijasti ulože svoj maksimum u organizacionim aktivnostima, i još kada se uvaže sugestije građana, onda je to savršena formula za uspjeh.

Uvjereni smo da ćemo i ove godine uspjeti napraviti pravi spektakl kojem će, osim građana Kaknja, prisustvovati i veliki broj ljudi iz drugih gradova. Pozivamo građane da pišu svoje sugestije u smislu koje sadržaje bi voljeli vidjeti u programu, koje muzičke zvijezde bi trebalo angažirati, koje sadržaje za djecu organizirati itd.

Ovim putem najiskrenije se zahvaljujemo našim sugrađanima koji su već proslijedili svoje ideje na našu adresu.

Planirano je da ovogodišnja manifestacija “Kakanjski dani” bude održana u prvoj sedmici mjeseca augusta.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci