Prva nagradna igra na Instagram profilu @juksckakanj: Welove2ski – Ponijeri u srcu

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj potrudila se da svojim posjetiocima osigura što bolju ponudu na Ponijerima za sve generacije. Osim što u Ski centru Ponijeri možete skijati u dnevnom ali i u noćnom terminu, isto tako možete naučiti skijati tako što ćete se prijaviti na Školu skijanja, naučiti iznova skijanje ili obnoviti postojeće znanje. Pored objekta KSC Ponijeri koji se nalazi u samom srcu Ponijera gdje možete uživati u prekrasnom pogledu i u lijepom planinskom ambijentu, nalazi se još jedno srce. Klupa za fotkanje, postavljena je jučer 20. januara i izazvala je veliki broj pozitivnih reakcija. Služi za fotkanje, za ljubav, najljepši pogled na Ponijerima a sad vam može donijeti i nagradu.

Ta ista klupa će vam donijeti nagradu ukoliko postanete učesnik naše nagradne igre na Instagram profilu @juksckakanj! Sve što je potrebno uraditi jeste da napravite fotku kod klupe kako god vi želite. Istu fotografiju je potrebno objaviti na Instagram profilu i ubaciti hashtag #PONIJERIuSRCU, a poželjeno je ubaciti i #juksckakanj #welove2ski #visitPonijeri, također potrebno je  da lajkate naš post na Instagram profilu te da isti zapratite ukoliko već niste. Potrebno je lajkati i službenu stranicu JU KSC Kakanj na FB.

Nagrada koju možete osvojiti je dnevna karta za skijanje na Ponijerima koju možete koristiti preko vikenda kad vama odgovara i novčana nagrada u iznosu od 100 KM.

Najbolju i najkreativniju fotku će birati JU KSC Kakanj na osnovu lajkova i komentara na fotografijama.

Nagradna igra prvenstveno služi za promociju Ponijera, služi da se priča o kakanjskoj ljepotici što više proširi ali isto tako služi da se svi dobro, dobro zabavimo.

Rok nagradne igre ćemo objaviti naknadno!

Sretno svima i proširite priču o Ponijerima!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci