PUBLIKA BIRA KRAJ! Pozorišna predstava “Život je loto” u Domu kulture

Podijelite:

Obavještavamo našu pozorišnu publiku da će se odigrati pozorišna predstava “Život je loto” u ponedjeljak 14.11.2016. godine u Domu kulture sa početkom u 19:30 sati.

“Život je loto” – tragikomedija koja govori o događajima i nizu nevjerovatnih situacija kroz koje je prošla naša junakinja Vera, u posljednja 24 sata. Vera dolazi na željeznicku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, Hitna pomoć, spiker sa željezničke stanice.

U toku predstave se dešava niz zanimljivih situacija ali kad Verin muž dobije sedmicu na Lotou a već u sljedećem trenutku sazna da ga ona vara, počinje njena drama.

Publika bira kraj! Da li će naša junakinja izabrati slobodu bez novca ili zatvor, posle koga će je čekati milioni, kad izađe – zavisi od odluke publike! Predstava je propraćena interakcijom sa publikom, obiljem muzike, video projekcijom.

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na biletarnici JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 08,00 do 15,30 sati.

U ulozi Vere: Monika Romić

Pisac: Vladimir Đurđević

Rediteljka: Bojana Lazić

Video projekcija, snimanje i montaža: Milina Trišić

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci