Saobraćaj za vrijeme Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017”

Podijelite:

Obavijest o režimu odvijanja saobraćaja u užem gradskom području Kaknja u vrijeme održavanja Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani”

  • Izmjena režima saobraćaja će trajati od nedjelje 30.07.2017. godine od 07:00 sati do subote 05.08.2017. godine do 04:00 sata.

Za potrebe različitih sadržaja za vrijeme Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017” Main stage će se početi montirati u nedjelju 30.07.2017.godine ispred TR “Obala”, tako da će učesnici saobraćaja već od tog dana imati postavljene saobraćajne znakove u užem dijelu grada sa putokazima za normalno funkcionisanje.

Svi učesnici saobraćaja će imati zabranu saobraćanja 24h/dnevno glavnom ulicom na relaciji od TR Obala do TC Re-AL, dok će ovisno od programskog saobraćaja dolaziti do obustave saobraćaja na relaciji od skretanja za Javna preduzeća do TC Re-Al u periodu od 17,00 do 24,00 sati. Vozila teretnog saobraćaja će već od nedjelje imati zabranu saobraćanja glavnom ulicom na potezu od bivšeg „Njam njam-a“ do tržnog centra Re-Al pa će na toj dionici isti saobraćati na relaciji od Boračke zgrade do tržnog centra Re-Al gdje će biti promijenjen tok saobraćaja u dvosmjerni, a za sve učesnike saobraćaja će tok saobraćaja od skretanja za TC Re-Al do skretanja za JU Dom zdravlje biti promijenjen, tačnije saobraćat će se jednosmjerno u pravcu od mosta kod TC Re-Al do skretanja za JU Dom zdravlja.

Ostali tok saobraćaja ostaje nepromijenjen.

Molimo vozače za strpljivost i razumjevanje.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci