SKI CENTAR PONIJERI: ZABAVNI PROGRAM NA ČISTOM ZRAKU

Podijelite:

Obavještavamo građane da smo za subotu 9. januara pripremili mnogo zabave na čistom zraku na našem najljepšem izletištu Ponijerima. Program ćemo  sprovesti u saradnji sa „Naša škola sporta“ na čelu sa  Nejrom Šehagić i Arnesom Šabeta.

 Sadržaje koje nudimo su: u 11:00 sati  TURNIR ODBOJKE NA SNIJEGU, od 12:00 do 13:00 sati  IGRE NA SNIJEGU.  Navedeni sadržaji  predviđeni su u parking prostoru SKI-centra Ponijeri. Osim muzičkog dijela programa, i kompletnog zabavnog sadržaja  nudimo vam da se osvježite u ugodnom ambijentu caffe bara „KSC“ Ponijeri. Program je  zamišljen da, u prirodi na čistom planinskom zraku, kroz  različite edukativne, sportske i kreativne sadržaje omogući školarcima zabavan raspust i druženje sa vršnjacima. Cilj ovog programa je obezbijediti djeci zabavne sadržaje, izvan gradske sredine, gdje će sklopiti nova poznanstva i bolje upoznati ljepote prirode.

Napominjemo da smo napravili  posebno sankalište i skijalište za djecu ispod glavne staze kako bi sigurnost  bila na prvom mjestu.

Dobro nam došli.

JU KSC KAKANJ/Press

 

Podijelite:

Posljedni članci