SKI CENTAR PONIJERI: ZABAVNI PROGRAM NA ČISTOM ZRAKU

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Obavještavamo građane da smo za subotu 9. januara pripremili mnogo zabave na čistom zraku na našem najljepšem izletištu Ponijerima. Program ćemo  sprovesti u saradnji sa „Naša škola sporta“ na čelu sa  Nejrom Šehagić i Arnesom Šabeta.

 Sadržaje koje nudimo su: u 11:00 sati  TURNIR ODBOJKE NA SNIJEGU, od 12:00 do 13:00 sati  IGRE NA SNIJEGU.  Navedeni sadržaji  predviđeni su u parking prostoru SKI-centra Ponijeri. Osim muzičkog dijela programa, i kompletnog zabavnog sadržaja  nudimo vam da se osvježite u ugodnom ambijentu caffe bara „KSC“ Ponijeri. Program je  zamišljen da, u prirodi na čistom planinskom zraku, kroz  različite edukativne, sportske i kreativne sadržaje omogući školarcima zabavan raspust i druženje sa vršnjacima. Cilj ovog programa je obezbijediti djeci zabavne sadržaje, izvan gradske sredine, gdje će sklopiti nova poznanstva i bolje upoznati ljepote prirode.

Napominjemo da smo napravili  posebno sankalište i skijalište za djecu ispod glavne staze kako bi sigurnost  bila na prvom mjestu.

Dobro nam došli.

JU KSC KAKANJ/Press

 

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci