Sretni dobitnici poklon ulaznica za filmove: Semir Mušija, Lejla Čizmić, Admir Jašarspahić, Sadžida Sikira i Dženana Jašarspahić

Podijelite:

U kino stiže raspjevana, vesela filmska priča – Mamma Mia! Here We Go Again koju ćemo u kinu Doma kulture Kakanj gledati u četvrtak 19.07.2018. godine, sa početkom u 20:30 sati.

U nastavku filma radnja zaviruje dublje u prošlost pa ćemo doznati sve o sudbonosnom ljetu kada je Donna (Meryl Streep, odnosno Lily James u mladosti) upoznala tri muškarca svog života. U sadašnjosti, u posljednjem traileru, doznajemo da je Sophie (Amanda Seyfried) trudna, a u priču ulazi i baka koju glumi Cher.

Mamma Mia! Here We Go Again  ispunjena je ABBA-inim hitovima, ovog puta nekim pjesmama koje još nismo čuli. Kao primjerice Fernando, budući da se filmu pridružuje i Andy Garcia koji glumi istoimenog lika.

ULOGE: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, StellanSkarsgard

TRAJANJE FILMA: 114 minuta  

Svjetska filmska zvijezda, Dwayne Johnson predvodi ekipu filma „Neboder“ tumačeći lik bivšeg FBI operativca za spašavanje talaca i ratnog veterana Willa Forda, koji se sada bavi procjenom bezbjednosti nebodera. Na zadatku u Kini zatiče se u najvećoj, najsigurnijoj zgradi na svijetu koja je iznenada u plamenu, a on je okrivljen za to. Kao bjegunac za kim se traga, Will mora da pronađe odgovorne, skine krivicu sa svog imena i da pokuša da spasi svoju porodicu koja je zarobljena u zgradi iznad spratova koji su u plamenu.

Naši sugrađani će imati priliku da i ovaj film pogledaju u čevrtak 19.07. u kino sali Doma kulture sa početkom u 18:30 sati.

ULOGE: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell

TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |

Cijena ulaza: 4 KM

REZULTATI NAGRADNE IGRE (RANDOM.ORG)

Nakon što smo organizovali nagradnu igru na Facebook stranici https://www.facebook.com/ksckakanj/

donosimo rezultate:

  1. Semir Mušija
  2. Lejla Čizmić
  3. Admir Jašarspahić
  4. Sadžida Sikira
  5. Dženana Jašarspahić

Svi navedeni su osvojili po jednu ulaznicu za filmove koje su sami birali odnosno naveli u komentaru.

Hvala svima na učešću a sretnim dobitnicima čestitamo.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci