SUTRA POSLJEDNJI DAN ZA PRIJAVU EKIPA NA BIZNIS LIGU „KAKANJ 2016.“

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj organizuje Biznis ligu u malom nogometu pod nazivom “KAKANJ  2016” koja  će se odigravati u Sportskoj dvorani Kakanj od 27.03. do 29.05.2016 godine.

Svakodnevno primamo spiskove igrača ekipa koje su do sada prijavile svoje učešće. Do današnjeg dana na adresu JU Kulturno-sportski centar Kakanj pristigle su 22 prijave i taj broj nije konačan. Ostalo je još manje od 24 sata do zaprimanja posljednjih prijava. Naime, krajnji rok za prijave ekipa je do 22. marta tekuće godine.

Zakazan je i termin za izvlačenje parova i formiranje grupa za početak biznis lige a to je 24. mart u 16:00 sati u caffe baru Europa koja se nalazi u sklopu Sportske dvorane Kakanj. Ovom prilikom molimo sve predstavnike prijavljenih ekipa da planiraju dolazak na zakazano žrijebanje, a za iste smo obezbijedili osvježenje i fino druženje.

Sve pripremne aktivnosti su u završnoj fazi i malonogomenta euforija može da počne. Prijavljene ekipe vrše pripremne prijateljske utakmice, a vođe ekipa razrađuju taktike koji tim će najbolje predstaviti firmu iz koje dolaze. Nesumnjivo je da će ove godine veliki broj naših sugrađana biti uključen u ovu malonogometnu priču koja trese naš grad.

Očekujemo i veliki broj posjetilaca na tribinama tokom ove manifestacije u ulozi podrške svojim kolegama.

Dodatne informacije možete pročitati u postu koji je prethodno objavljen na našoj službenoj web stranici.

POZIV ZA UČEŠĆE NA SPORTSKOJ MANIFESTACIJI: BIZNIS LIGA U MALOM NOGOMETU “KAKANJ 2016”

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci