SUTRA SVI NA PONIJERE – BESPLATAN PRIJEVOZ I SKIJANJE (poludnevno i noćno)

Podijelite:

JU KSC Kakanj se više mjeseci pripremala za novu ski sezonu, tako da smo spremni dočekali ozbiljnije padavine.

Temperatura na Ponijerima danas je iznosila -5 stepeni C , visina snijega iznosi 15 cm.

Ski lift će raditi sutra 15.12.2018. godine, poludnevno skijanje će biti organizovano u vremenskom periodu od 13:00 do 16:00 sati, dok će noćno skijanje biti organizovano od 18:00 do 21:00 sati ukoliko se stvore povoljni vremenski uslovi. Napominjemo da je skijanje sutra BESPLATNO!

Ugostiteljski objekat KSC Ponijeri će također raditi stoga vas pozivamo da nam se pridružite i uživate na čistom zraku.

Građane ćemo redovno informisati o visini snježnog pokrivača na Ponijerima, funkcionisanju ski-lifta, vremenskim prilikama, temperaturi kao i svim drugim potrebnim informacijama za što ugodniji boravak u ovom ski centru.

Uvažavajući potrebu da se građanima Kaknja omogući boravak na Ponijerima tokom zimskog perioda karakterističnog po povećanim vrijednostima zagađujućih materija u zraku, Općina Kakanj će obezbijediti besplatan prijevoz do poznate kakanjske vazdušne banje. Polazak sutra u 09:00 sati od Sahat kule.

Nadamo se da ćemo ove godine imati više skijaških dana u odnosu na prethodnu sezonu, kao i dobre vremenske uslove za održavanje ski staze. Pozivamo naše sugrađane i goste iz drugih gradova da posjete Ski centar Ponijeri koji osim skijanja nudi zabavu za najmlađe, te Školu skijanja.

Napominjemo da Škola skijanja počinje 1. januara, a prijave možete izvršiti već danas pozivom na broj telefona 032/771-920 ili putem e-mail adrese sport@ksckakanj.ba!

Podsjećamo da su cijene na Ponijerima veoma povoljne. Poludnevna karta iznosi 10 KM, dnevna karta 15 KM, dok je cijena noćnog skijanja 10 KM.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci