SUTRA SVI NA PONIJERE – BESPLATAN PRIJEVOZ I SKIJANJE (poludnevno i noćno)

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

JU KSC Kakanj se više mjeseci pripremala za novu ski sezonu, tako da smo spremni dočekali ozbiljnije padavine.

Temperatura na Ponijerima danas je iznosila -5 stepeni C , visina snijega iznosi 15 cm.

Ski lift će raditi sutra 15.12.2018. godine, poludnevno skijanje će biti organizovano u vremenskom periodu od 13:00 do 16:00 sati, dok će noćno skijanje biti organizovano od 18:00 do 21:00 sati ukoliko se stvore povoljni vremenski uslovi. Napominjemo da je skijanje sutra BESPLATNO!

Ugostiteljski objekat KSC Ponijeri će također raditi stoga vas pozivamo da nam se pridružite i uživate na čistom zraku.

Građane ćemo redovno informisati o visini snježnog pokrivača na Ponijerima, funkcionisanju ski-lifta, vremenskim prilikama, temperaturi kao i svim drugim potrebnim informacijama za što ugodniji boravak u ovom ski centru.

Uvažavajući potrebu da se građanima Kaknja omogući boravak na Ponijerima tokom zimskog perioda karakterističnog po povećanim vrijednostima zagađujućih materija u zraku, Općina Kakanj će obezbijediti besplatan prijevoz do poznate kakanjske vazdušne banje. Polazak sutra u 09:00 sati od Sahat kule.

Nadamo se da ćemo ove godine imati više skijaških dana u odnosu na prethodnu sezonu, kao i dobre vremenske uslove za održavanje ski staze. Pozivamo naše sugrađane i goste iz drugih gradova da posjete Ski centar Ponijeri koji osim skijanja nudi zabavu za najmlađe, te Školu skijanja.

Napominjemo da Škola skijanja počinje 1. januara, a prijave možete izvršiti već danas pozivom na broj telefona 032/771-920 ili putem e-mail adrese sport@ksckakanj.ba!

Podsjećamo da su cijene na Ponijerima veoma povoljne. Poludnevna karta iznosi 10 KM, dnevna karta 15 KM, dok je cijena noćnog skijanja 10 KM.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci