Svi javni pozivi JU KSC Kakanj na jednom mjestu: Škola glume, Muzički centar, Škola plesa i edukativni kursevi

Podijelite:

ŠKOLA GLUME:

Najavljujemo da će u subotu 15.09.2018. u maloj sali JU KSC Kakanj biti upriličena dodjela diploma za uspješno završen prošlogodišnji 9. Ciklus Škole glume polaznicima mlađe i starije grupe, glumcima iz predstava „Dr.Dolittle“ „Čudni događaji u noći muzeja“.

Osim dodjele diploma, biti će upriličen i upis u novi, jubilarni 10. Ciklus Škole glume JU KSC Kakanj, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane mališane i tinejdžere, stare nove polaznike da nam se pridruže i izvrše upis na pozorištno-edukativni program pun igre, zabave, veselja, druženja, zanimljivih radionica, te svakako novog saznanja koje nosi teatarska umjetnost i da upozunaju nove drugare za druženje. Početak pomenute svečanosti u znaku velikog jubileja zakazana je od 10:00, u subotu 15.09.2018., u Maloj Sali JU KSC Kakanj.

Upisnina u 10. Ciklus Škole glume iznosi 25 KM, a iznos mjesečne članarine 15 KM. Također pozivamo i roditelje da nam se pridruže na pomenuti upis, a kako bi se detaljnije upoznali sa planom i programom jubilarnog 10. Ciklusa, terminima premijernih predstava kao kruna završetka jednog ciklusa, kojeg će pohađati njihovi mališani, načinom i trajanjem odvijanja nastave, te ostalim detaljima koji će biti prezentirani od strane tima zaduženog za realizaciju Škole glume. Također prijave možete izvršiti u prostorijama JU KSC, radnim danima u terminu od 07:00 do 15:30, kao i pozivom na broj 032/771-920 ili na 032/771-925.

MUZIČKI CENTAR:

Svi koji misle da imaju sklonosti da sviraju klavir, gitaru ili harmoniku i svi koji žele da pjevaju u dječijem horu te svi koji vole popularnu rock ili klasičnu muziku mogu se prijaviti i postati dio našeg muzičkog tima. Ukoliko želite naučiti svirati harmoniku, gitaru, klavir ili želite pjevati u dječijem gradskom horu prijavite se putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj telefona 032/771-920.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani od 6 do 30 godina. Cijena pohađanja Muzičkog centra za jedan mjesec iznosi 60 KM.  Sedmično će se održavati dva časa, pauza traje koliko i školski raspust, a prema potrebama koncertnih aktivnosti povečava se i broj časova. Dogovorena cijena pohađanja Muzičkog centra za jedan mjesec je 60 KM. Članovi hora će imati priliku da uče pjevati besplatno. Profesor klavira je Armen Škobalj, prof. gitare je Darko Lekić, prof. za hor je Amila Pašalić, a prof. harmonike je Refik Telalović.

Svi zainteresirani za Muzički centar JU KSC Kakanj mogu se prijaviti i pridružiti našem timu naredni mjesec dana.

ŠKOLA PLESA

Obavještavamo sve zainteresovane za ples da se Škola plesa nastavlja u četvrtak 13.09.2018. godine na velikoj sceni Doma kulture sa početkom u 18:30 sati do 19:30 sati.

Pozivamo sve koji su zainteresovani za Školu plesa da se već danas prijave kako bismo na vrijeme formirali novu grupu. Prvi trening će biti edukativnog karaktera koji će se zasnivati na upoznavanju članova i raspoređivanju prema starosnoj dobi te dogovaranje u vezi termina Škole plesa.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani bez obzira na godine, časovi će se odvijati u dvije grupe ZA DJECU od 6 do 13 godina i ZA ODRASLE od 14 pa dalje.

Naš instruktor Semir u plesnom svijetu je oko 40 godina.

Pozivamo vas da dođete 10 minuta ranije. Nije potrebna nikakva posebna oprema, svi članovi oblače ono u čemu se najbolje osjećaju.

Napomena: Svi polaznici Škole plesa dužni su da izvrše svoje uplate unaprijed za četiri treninga u mjesecu. Plaćanje se vrši na info-pultu JU KSC Kakanj u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30 sati. U funkciji je i dežurni info-pult koji se nalazi u sastavu Sportske dvorane, a koji radi od 15:30 do 23:00 sata.

Mjesečna cijena škole (4 časa – treninga) iznosi 20 KM.

Cilj Škole plesa je organizovanje plesnih večeri u kultnom školskom centru “Europa”.

ROK ZA PRIJAVE NA ŠKOLU PLESA JE do 13.09.2018. godine!

Prijave putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj telefona 032/771-920 svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 h.

EDUKATIVNI KURSEVI:

Obavještavamo sve zainteresovane za učenje stranih jezika da je rok za prijave završen, međutim budući da je ponovo veliko interesovanje uzeli smo u obzir i prijave za sve kandidate koji su se naknadno prijavili za pohađanje edukativnih kurseva. Stoga smo odlučili da proširimo grupe i ovom prilikom bismo zamolili sve koji su prijavljeni nakon predviđenog roka da nam se pridruže na prvom času kako bismo utvrdili brojnost i dogovorili sve potrebne detalje.

Više informacija: 032/771-920

Napominjemo rok za prijave na edukativne kurseve (njemački jezik, engleski jezik, turski) je bio do 10.09.2018. godine.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci