SVI U EUROPU! U PONEDJELJAK OTVORENJE KULTNOG ŠKOLSKOG CAFFE BARA “EUROPA”

Podijelite:

Radovi na uređenju kultnog školskog Caffe bara “Europa” su završeni stoga vas obavještavamo da će otvorenje biti upriličeno u ponedjeljak 26. septembra sa početkom u 12:00 sati. Pozivamo sve zainteresovane učenike, roditelje, sportiste kao i sve građane da u velikom broju dođu na otvorenje kada ćemo sve prisutne ugostiti u lijepom i ugodnom ambijentu Caffe bara “Europa”.

Za sve koji nas posjete u vremenskom periodu od 12,00 do 15,00 sati častimo besplatnom kafom i mineralnom vodom, i u tom periodu će biti dostupne besplatno sve igre na aparatima koje imamo u Europi poput bilijara i igrača (mini nogomet).

Caffe bar “Europa” je pravo mjesto za odmor, ugodan razgovor i druženja sa dragim osobama. To je istovremeno i mjesto na kojem se svakodnevno, a posebno odmah nakon utakmica, razmjenjuju dojmovi i proslavljaju odlični rezultati kakanjskog dvoranskog sporta. To je i mjesto na kojem se rađaju nove ljubavi, mjesto u kojem se obilježava Dan zaljubljenih, kao i drugi događaji.

Pozivamo vas da svojim prisustvom u ponedjeljak uljepšate otvorenje Caffe bara “Europa” kao i da u narednom periodu svoje slobodno vrijeme koristite u našem objektu.

Dobrodošli.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci