U Sportskoj dvorani KSC Kakanj danas održan turnir u stonom tenisu “Kakanj Open 2018” – Pogledajte ko je osvojio nagrade

Podijelite:

Danas je u Sportskoj dvorani KSC Kakanj održan turnir u stonom tenisu “Kakanj Opem 2018”. Organizator turnira bila je Općina Kakanj u saradnji sa JU KSC Kakanj i Sportskim savezom Općine Kakanj.

Imali smo prijavljene iz Kaknja, Zenice, Žepča, Zavidovića, Maglaja, Tešnja, Ilijaša, Breze, Sarajeva, Tuzle, Jablanice, Čitluka, Jajca, Gradačca, Donjeg Vakufa, Visokog, a dva igrača koja su prijavljena dolaze iz Turske! Ukupno je bilo 98 prijavljenih učesnika koji su se borili za pehare, diplome i medalje.

Generalni pokrovitelj turnira Općina Kakanj, AB Petrol, Pizzerija “Amfora”, Paragraf print i JU KSC Kakanj za najbolje stonotenisere u 5 kategorija i najbolje stonoteniserke u 1 kateriji obezbijedili su pehare, dipolome i medalje.

U kategoriji žena gospođa Maja Vikalo uručila je nagrade za tri najbolje plasirane takmičarke.

Prvo mjesto osvojila je Esen Yazici iz Republike Turske, drugo mjesto je osvojila Idrija Redžepović iz Sarajeva, a treće mjesto osvojila je Natalija Debelnogić iz Zenice.

Za kategoriju od 40 do 49 godina nagrade je dodijelio gosp. Igor Andrijević. Prvo mjesto osvojio je Narsid Mujkić iz Gradačca, drugo mjesto osvojio je Robert Klobučar iz Slavonskog Broda, a prvo mjesto pripalo je Elmasu Muratoviću iz Zenice i Rasimu Ibrahimspahiću iz Kaknja.

U kategoriji od 50 do 59 godina nagrade je uručio predsjednik Sportskog saveza Općine Kakanj Samir Lušija. Prvo mjesto osvojio je Avdo Žustra iz Tuzle, drugo mjesto je osvojio Senad Čustović iz Ilijaša, a prvo mjesto pripalo je Draganu Šakoti iz Čitluka i Dušanu Stevanoviću uz Zenice.

Direktor JU KSC Kakanj Aldin Šljivo uručio je nagrade za tri najbolja stonotenisera u kategoriji 60 godina. Prvo mjesto osvojio je Obren Tomić iz Sarajeva, drugo mjesto osvojio je Meho Hurić iz Tuzle, a treće mjesto osvojili su Semir Čerim iz Sarajeva i Marko Mišković iz Tuzle.

Rasim Ibrahimspahić uručio je nagrade za tri najbolja iz kategorije do 29 godina. Prvo mjesto osvojio je Hamza Kamenjaš iz Ilijaša, drugo mjesto osvojio je Dino Balavac, a treće mjesto osvojili su Bakir Omanović iz Jablanice i Aladin Kurić iz Donjeg Vakufa.

Koordinator za sektor sporta JU KSC Kakanj Marin Mijač uručio je nagrade za tri najbolja u kategoriji od 30 do 39 godina. Prvo mjesto je osvojio Rejhan Mehmedović iz Sarajeva, drugo mjesto osvojio je Ivan Budeš iz Jajca, a treće mjesto osvojili su Admir Suljić i Mirzet Ibrahimspahić.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci