U subotu druga po redu manifestacija “Udahni Ponijere” – Zabava na snijegu za cijelu porodicu

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj organizuje drugu po redu manfestaciju “Udahni Ponijere”, zabavu za roditelje i djecu koja će se održati u subotu 28.01.2017. godine u Ski centru Ponijeri, sa početkom u 11,00 sati. Vjerujemo da su zimske igre i zabavni program zaista potrebni djeci upravo zbog činjenice da je posljednja sedmica raspusta, stoga želimo da mališani provedu što više vremena na čistom i svježem zraku uživajući uz zimske igrice koje smo pripremili.

Zabavni program koji će biti organizovan na Ponijerima podrazumijeva skakanje u vrećama, sankanje i pravljenje najljepšeg Snješka Bijelića uz obezbijeđene slatke nagrade za pobjednike i druženje sa vršnjacima. Svi koji nas posjete u subotu će imati priliku uživati uz muziku DJ Infected-a te da se uz topli napitak opuste u ugostiteljskom objektu “KSC” Ponijeri. 

Bitno je spomenuti da će se prijave učesnika vršiti do 11,00 sati a već u 11,30 sati počinje prva zimska igra. Prije početka takmičenja svim učesnicima će biti objašnjena pravila svake igrice.

Napominjemo da je Općina Kakanj obezbijedila besplatan prijevoz do poznate kakanjske vazdušne banje i ski-centra Ponijeri. Prijevoz autobusima se vrši u dane vikenda, dakle subotom i nedjeljom, a polasci su u 9:00 ispred sahat-kule (Trg Kemala Baysaka). Povratak sa Ponijera je u 16:00 sati. Prijevoz je besplatan, a potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere putem telefona sa brojem 032/771 800, lokal 882 (prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 h). Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

Dnevna karta za ski-lift košta 15 KM, poludnevna 10 KM, šoljica toplog čaja košta 1,5 KM, ista cijena važi i za šoljicu kafe, gazirana pića koštaju 2 KM, prirodni sokovi 2,5 KM.

Pozivamo vas da u što većem broju dođete na Ponijere kako biste uživali na čistom zraku uz zagarantovanu zabavu na snijegu.

Razloga da ne dođete na ovu manifestaciju zaista nemate stoga se utoplite i dođite da se zabavite u Ski centru Ponijeri.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci