U subotu XII Judo turnir za djecu i kadete “Kakanj Open 2019” u Sportskoj dvorani KSC

Podijelite:

U organizaciji Judo kluba Kakanj u subotu 07.decembra u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, bit će održan tradicionalni, dvanaesti po redu, turnir pod nazivom „KAKANJ OPEN 2019“. Otvaranje turnira zakazano je u 10:00 sati.

Najavljen je dolazak preko 30 klubova iz Bosne i Hercegovine, a postoje i najave za dolazak klubova iz inostranstva.

Organozatori ističu: “Već dvanaestu godinu zaredom naš klub na kraju godine organizira turnir, koji je uvršten u kalendar Judo saveza BiH i koji je kao takav postao prepoznatljiv. Svake godine je masovniji i kvalitetniji. Izvršili smo sve organizacione pripreme i ovogodišnji turnir bi mogao biti najkvalitetniji, kako u organizaciji, tako i po broju takmičara. Cilj organizacije našeg turnira je promocija sporta, zdravlja, sportskog druženja i omasovljena sporta kako u našem gradu tako i široj regiji.

Judo klub „Kakanj“ će na ovom turniru biti zastupljen sa petnaest takmičara. Zahvaljujući pomoći sponzora i donatora, obezbijeđene su medalje za sve takmičare koji osvoje jedno od prva tri mjesta u svojoj kategoriji, kao i pehari za najuspješnije klubove. Pozivamo sve ljubitelje sporta a posebno ove olimpijske discipline da dođu na ovaj naš kakanjski turnir”.

Napominjemo da je ulaz SLOBODAN.


JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci