U subotu XII Judo turnir za djecu i kadete “Kakanj Open 2019” u Sportskoj dvorani KSC

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

U organizaciji Judo kluba Kakanj u subotu 07.decembra u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, bit će održan tradicionalni, dvanaesti po redu, turnir pod nazivom „KAKANJ OPEN 2019“. Otvaranje turnira zakazano je u 10:00 sati.

Najavljen je dolazak preko 30 klubova iz Bosne i Hercegovine, a postoje i najave za dolazak klubova iz inostranstva.

Organozatori ističu: “Već dvanaestu godinu zaredom naš klub na kraju godine organizira turnir, koji je uvršten u kalendar Judo saveza BiH i koji je kao takav postao prepoznatljiv. Svake godine je masovniji i kvalitetniji. Izvršili smo sve organizacione pripreme i ovogodišnji turnir bi mogao biti najkvalitetniji, kako u organizaciji, tako i po broju takmičara. Cilj organizacije našeg turnira je promocija sporta, zdravlja, sportskog druženja i omasovljena sporta kako u našem gradu tako i široj regiji.

Judo klub „Kakanj“ će na ovom turniru biti zastupljen sa petnaest takmičara. Zahvaljujući pomoći sponzora i donatora, obezbijeđene su medalje za sve takmičare koji osvoje jedno od prva tri mjesta u svojoj kategoriji, kao i pehari za najuspješnije klubove. Pozivamo sve ljubitelje sporta a posebno ove olimpijske discipline da dođu na ovaj naš kakanjski turnir”.

Napominjemo da je ulaz SLOBODAN.


JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci

Dodijeljena uvjerenja za ukupno 87 polaznika kurseva

Saznajte više

Danas dodjela uvjerenja za sedam grupa polaznika edukativnih kurseva u JU KSC Kakanj

Saznajte više

U nedjelju premijera pozorišne predstave “Životinjska farma” – Dom kulture Kakanj

Saznajte više