Učešće na malonogometnom novogodišnjem turniru dosad prijavilo 17 ekipa – Sutra izvlačenje parova u kultnom školskom centru “Europa”

Podijelite:

Obavještavamo prijavljene ekipe kao i ekipe koje bi voljele učestovati na novogodišnjem malonogometnom turniru da će se sutra 24.12.2016. godine u kultnom školskom centru “Europa” održati izvlačenje parova za turnir, sa početkom u 12,00 sati.

Veliko nam je zadovoljstvo što ove godine imamo mnogo prijava uključujući i prijave iz susjednih gradova i to iz Visokog, Ilijaša, Zenice, Kreševa i Vogošće. Budući da već imamo ukupno 17 ekipa koje su prijavile svoje učešće na novogodišnjem turniru vrlo vjerovatno je da će se turnir održavati više dana nego što je prvobitno planirano.

Još jednom pozivamo sve sportske organizacije, sportska društva, sportske klubove, privredne subjekte, privatne firme, ugostiteljske objekte te sva pravna i fizička lica da svojim učešćem uveličate ovu sportsku manifestaciju u jednoj prazničnoj i ugodnoj atmoferi. Mjesta za prijava još ima, stoga ukoliko ste zainteresovani možete prijaviti učešće do sutra 24.12.2016. godine u kultnom školskom centru “Europa” prije izvlačenja parova.

Kotizacija po ekipi iznosi 200,00 KM!

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 032/771-920!

Početak novogodišnjeg malonogometnog turnira zakazan je za ponedjeljak 26.12.2016. godine!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci