Ukoliko želite da učite skijanje od najboljih prijavite se – Upoznajte instruktora skijanja Harisa Ljubovića

Podijelite:

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Aranžman za početnike obuhvata petodnevni prevoz od Kaknja do Ponijera i nazad, ski učitelja, pedagoški nadzor, obezbijeđena je užina, ljekarska služba i diploma učešća. Cijena aranžmana za početnike iznosi 200 KM.

Aranžman za napredne skijaše obuhvata petodnevni prevoz, ski kartu, ski učitelja, pedagoški nadzor, užinu, ljekarsku službu i diplomu učešća. Cijena aranžmana za napredne skijaše iznosi 250 KM.

Sa polaznicima će raditi profesionalni tim sastavljen od iskusnih instruktora skijanja.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 ili direktno u Ski-centru Ponijeri. Prijaviti se možete i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja.

Jedan od instruktora skijanja na Ponijerima će biti i prof. Haris Ljubović iz Kaknja. Po zanimanju je profesor sporta i tjelesnog i zdravstvenog odgoja, viši je sportski trener, trener skijanja, skijaški sudac klubskog ranga. Već petanest godina radi kao prosvjetni radnik, sportski radnik, instruktor skijanja, trener skijanja i kao skijaški sudija.

Danas 05.januara 2017. godine u Ski-centru Ponijeri planiran je početak škole skijanja koja će se održavati na prvoj padini velike staze bez rada ski lifta. Časovi škole skijanja će se odvijati u dnevnom terminu od 10:00 sati.

Ukoliko želite da učite od najboljih prijavite se na Školu skijanja na Ponijerima.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci