Upoznajte fudbalskog sudiju Biznis lige Sinišu Zrnića – Mi ćemo suditi časno i pošteno, neka najbolji pobijedi

Podijelite:

Četiri godine se organizuje Biznis liga a već drugu godinu zaredom takmičenje organizuje Javna ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj.

I ove godine vladalo je veliko interesovanje za ovo takmičenje što dokazuje i broj od 20 prijavljenih ekipa i 280 učesnika. Kroz ovo takmičenje JU KSC Kakanj želi potaknuti na druženje, rekreaciju, zabavu i razmjenu najboljih iskustava svih učesnika. Neki igraju, neki navijaju ali najvažnije, svi se dobro zabavljaju i grade zdravi timski duh koji će omogućiti firmama još uspješnije poslovanje.

Kroz ovu priču predstavljamo i sudije takmičenja u malom nogometu Biznis liga “Kakanj 2017”. Predstavili smo sudiju iz Kaknja Harisa Aljukića, a u nastavku informacije o sudiji iz Zenice koji se zove Siniša Zrnić.

Siniša Zrnić je fudbalski sudija koji dolazi iz Zenice. Suđenjem se bavi od 1986. godine, na Premijer ligi Bosne i Hercegovine, na “A” listi proveo je punih trinaest sezona. Također, bio je međunarodni sudija (FIFA) devet godina. Sudio je 55 internacionalnih mečeva širom svijeta.

Sudija Zrnić ima dugu i kvalitetnu karijeru a nama je zadovoljstvo što sarađujemo sa profesionalcima koji svoj posao obavljaju na jedan respektabilan način.

“Ovo takmičenje je perfektno organizovano zahvaljujući JU KSC Kakanj, stoga mi je velika čast da sudim ovu biznis ligu. Dosad nije bilo nikakvih problema kroz suđenje i vjerujem da će tako ostati do kraja samog takmičenja. Mi ćemo suditi časno i pošteno, neka najbolji pobijedi”, poručio je sudija na takmičenju Biznis lige Siniša Zrnić.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci