Upravna zgrada JU KSC Kakanj u novom ruhu – Uposlenici se vratili u obnovljenu zgradu

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Radovi na administrativno-upravnoj zgradi JU Kulturno-sportski centar Kakanj počeli su u mjesecu martu 2017. godine i trajali su skoro šest mjeseci.

U pitanju su bili radovi na rekonstrukciji upravne zgrade Ustanove u kojoj se, uz kancelarije, nalaze i učionice, te mala sala. Izvršena je izmjena dotrajale stolarije, postavljanje novog krova, zidanje dodatnih zidova, te utopljavanje objekta.

U konačnici cilj je bio da se poveća energetska efikasnost objekta, stvori ugodniji ambijent za rad, te postigne vizuelni estetski efekat. Radovi na administrativno-upravnoj zgradi JU su završeni a danas su uposlenici koji su za vrijeme radova bili smješteni u prostorije Muzeja Kaknja vraćeni u renovirane kancelarije.

Kompletan objekat bio je u lošem građevinskom stanju sa dotrajalom stolarijom i ruševnom fasadom što je uveliko otežavalo rad kod zaposlenika ali i svih korisnika naših usluga.

Ovo je za uposlenike JU veliki poklon Općine Kakanj povodom jubileja 50 godina postojanja Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj, stoga se ovom prilikom još jednom iskreno zahvaljujemo Općini Kakanj na čelu sa načelnikom Nerminom Mandrom.

Ovim putem obavještavamo građane da sve informacije u vezi djelatnosti kojima se JU KSC Kakanj bavi mogu dobiti u renoviranoj zgradi Uprave. Kontakt broj telefona je 032/771-920.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci

Dodijeljena uvjerenja za ukupno 87 polaznika kurseva

Saznajte više

Danas dodjela uvjerenja za sedam grupa polaznika edukativnih kurseva u JU KSC Kakanj

Saznajte više

U nedjelju premijera pozorišne predstave “Životinjska farma” – Dom kulture Kakanj

Saznajte više