Upravna zgrada JU KSC Kakanj u novom ruhu – Uposlenici se vratili u obnovljenu zgradu

Podijelite:

Radovi na administrativno-upravnoj zgradi JU Kulturno-sportski centar Kakanj počeli su u mjesecu martu 2017. godine i trajali su skoro šest mjeseci.

U pitanju su bili radovi na rekonstrukciji upravne zgrade Ustanove u kojoj se, uz kancelarije, nalaze i učionice, te mala sala. Izvršena je izmjena dotrajale stolarije, postavljanje novog krova, zidanje dodatnih zidova, te utopljavanje objekta.

U konačnici cilj je bio da se poveća energetska efikasnost objekta, stvori ugodniji ambijent za rad, te postigne vizuelni estetski efekat. Radovi na administrativno-upravnoj zgradi JU su završeni a danas su uposlenici koji su za vrijeme radova bili smješteni u prostorije Muzeja Kaknja vraćeni u renovirane kancelarije.

Kompletan objekat bio je u lošem građevinskom stanju sa dotrajalom stolarijom i ruševnom fasadom što je uveliko otežavalo rad kod zaposlenika ali i svih korisnika naših usluga.

Ovo je za uposlenike JU veliki poklon Općine Kakanj povodom jubileja 50 godina postojanja Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj, stoga se ovom prilikom još jednom iskreno zahvaljujemo Općini Kakanj na čelu sa načelnikom Nerminom Mandrom.

Ovim putem obavještavamo građane da sve informacije u vezi djelatnosti kojima se JU KSC Kakanj bavi mogu dobiti u renoviranoj zgradi Uprave. Kontakt broj telefona je 032/771-920.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci