Upriličen upis u jubilarni deseti ciklus Škole glume – Veliko interesovanje polaznika

Podijelite:

Danas je u velikoj sali Doma kulture upriličen upis u deseti jubilarni ciklus Škole glume. Također dodijeljene su diplome za završen prošlogodišnji deveti ciklus Škole glume za mlađu i stariju grupu, a dodjeli su prisustvovali i novi članovi.

Nakon što smo se upoznali sa novim polaznicima kojih je bilo ukupno osam, objasnili smo im način rada Škole glume te šta će sve polaznici učiti.

U toku ovog ciklusa očekujemo tri nove pozorišne predstave koje će biti kruna rada i pokazatelj stečenog znanja polaznika na radionicama Škole glume.

Radionice će se održavati svake subote u prostorijama male sale JU KSC KAKANJ od 10:00h za mlađu grupu i od 12:00h za stariju grupu polaznika.

U starijoj grupi imamo 12 polaznika od kojih su nam se pridružila 3 nova polaznika, a u mlađoj grupi imamo 16 polaznika od kojih je 5 novih članova.

Upis traje narednih mjesec dana. Prijavite se možete pozivom na broj telefona 032/771-924 ili na 032/771-920. Također kontaktirati nas možete putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba.

Cijena upisa je 25 KM, mjesečna članarina je 15 KM.

Škola glume u JU KSC Kakanj trenutno broji 28 polaznika koji će imati priliku raditi na radionicama iz oblasti glume, scenskog govora, tehnika glasa, scenskog pokreta i vještina.

Zahvaljujemo se svim polaznicima i roditeljima na ukazanom povjerenju.

Pozivamo polaznike sa prošlogodišnjeg ciklusa koji danas nisu bili prisutni da nam se pridruže u sljedeću subotu i preuzmu zaslužene diplome.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci