URNEBESNA KOMEDIJA “TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA” I “JASON BOURNE” U DOMU KULTURE

Podijelite:

U četvrtak 11.08.2016. godine u kino-sali Doma kulture će se odigrati dva filma, od kojih jedna urnebesna komedija pod nazivom “Tajne avanture kućnih ljubimaca” sa početkom u 18:30 sati i novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal “Jason Bourne” koji će početi u 20:30 sati.

“Tajne avanture kućnih ljubimaca” 3D sinh

SADRŽAJ FILMA:

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svaki dan.

“Jason Bourne”

SADRŽAJ FILMA:

Novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem ce nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaci iz sjene. U novom filmu, Damonu ce se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok ce Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vas ni ovaj nastavak nece razočarati.

Jason-Bourne tajne-avan

Kino-sala Doma kulture – 11.08.2016. godine

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA – 18:30 h

JASON BOURNE – 20:30 h

Očekujemo vas!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci