Večer komedije uz Nešu Bridžisa: Dom kulture Kakanj, 07.april 2018.

Podijelite:

Jedan od najpoznatijih stand up komičara u regiji sa preko 1500 nastupa, iznoseći lični pogled i sopstveno iskustvo o temama koje je odabrao na duhovit način, često satirično i kritično, govori o životu, stvarnosti i svakodnevnim situacijama. Neša Bridžis dolazi u Dom kulture Kakanj 07. aprila 2018. godine stoga vas pozivamo da ne propustite noć smijeha i relaksacije.

Najpoznatiji stand up komičar, Neša Bridžis će vas dobro zabaviti i nasmijati pa se spremite za najpozitivniju atmosferu u gradu! Rezervišite svoje mjesto na vrijeme! Vidimo se!

Početak u 19:30 sati.

Cijena: 8 KM

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima skoro 5 sati teksta sa kojim neizmjenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je oko 1.500 profesionalnih nastupa. Sa svojim predstavama je obišao cijelu Srbiju, mnoge gradove i po više puta, a nastupao je i u inostranstvu. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… I pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više.

Bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci