Večeras u Domu kulture održan spektakularni “Kakanj Fashion Night” – KFN

Podijelite:

Večeras je u Domu kulture održana prva kakanjska noć mode “Kakanj Fashion Night” – KFN gdje su svoje kreacije predstavile polaznice kursa krojenja i šivenja JU KSC Kakanj, talentovana Kakanjka Nermina Jašarspahić – Cinderella Fashion i dizajnerica Enesa Omerović.

U prelijepom ambijentu Doma kulture improviziranom modnom pistom prošetale su se naše Kakanjke i ponosno nosile kreacije pomenutih dizajnerica.

Dom kulture večeras je bio mjesto ljepote, glamura, mode i plesa a da sve ljepše i glamuroznije izgleda pobrinula se ekipa “Frame production” koji su za ovu priliku priredili specijalne efekte i rasvjetu.

Da bi zabavni program bio što bogatiji pozvali smo članice KRG Pirueta da počaste publiku svojim umijećem i plesom, dok su za muzički dio bili zaduženi  DJ Infected i AlterVal band.

“Kakanj Fashion Night” planiramo organizovati svake godine kako bi se pružila prilika kako domaćim modnim dizajnerima da predstave svoje kreacije tako i dizajnerima iz drugih gradova.

Organizator manifestacije je JU KSC Kakanj uz partnere projekta Cinderella Fashion i Kaportal.ba, a medijski pokrovitelji NTV IC Kakanj, Radio Kakanj i portali Kakanjlive.com, Kakanj-x.com, Kakanjinfo.com.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci