Večeras u Domu kulture pozorišna predstava “Život je loto”

Podijelite:

Obavještavamo našu pozorišnu publiku da će se večeras (14.11.2016.) odigrati pozorišna predstava “Život je loto” u Domu kulture sa početkom u 19:30 sati.

“Život je loto” – tragikomedija koja govori o događajima i nizu nevjerovatnih situacija kroz koje je prošla naša junakinja Vera, u posljednja 24 sata. Vera dolazi na željeznicku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, Hitna pomoć, spiker sa željezničke stanice.

U toku predstave se dešava niz zanimljivih situacija ali kad Verin muž dobije sedmicu na Lotou a već u sljedećem trenutku sazna da ga ona vara, počinje njena drama.

Publika bira kraj! Da li će naša junakinja izabrati slobodu bez novca ili zatvor, posle koga će je čekati milioni, kad izađe – zavisi od odluke publike! Predstava je propraćena interakcijom sa publikom, obiljem muzike, video projekcijom.

 Poslije predstave izvlačenje lutrije!
U skladu sa radnjom predstave, poslije predstave će se desiti izvlačenje sretnih dobitnika tj. glumica će iz bubnja izvući tri karte tj. nagrade i to:
Prva nagrada – uplaćena bingo kombinacija, fotografisanje i piće sa glumicom poslije predstave u kultnom školskom centru “Europa”
Druga nagrada – dvije karte za reprizu predstave “DNK” u Domu kulture
Treća nagrada – piće u kultnom školskom centru “Europa”

Rezervacije i informacije na: 032/771-920

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na biletarnici JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 08,00 do 15,30 sati.

U ulozi Vere: Monika Romić

Pisac: Vladimir Đurđević

Rediteljka: Bojana Lazić

Video projekcija, snimanje i montaža: Milina Trišić

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci