Velika zainteresovanost i učesnika ali i sponzora za prvu noćnu uličnu utrku u Kaknju “Kakanj za 5” – PROVJERITE VAŠU PRIJAVU

Podijelite:

Prva noćna ulična utrka ‘Kakanj za 5’ koja će se održati 3. augusta u okviru Kulturno-sportske manifestacije ”Kakanjski dani 2018” privukla je veliku pažnju sportske javnosti. Do sada je prijavljeno više od 140 učesnika, kako rekreativaca tako i profesionalnih sportista. Među njima su i neki od najboljih bosanskohercegovačkih atletičara poput aktuelne višestruke državne prvakinje i učesnice olimpijskih igara u Pekingu, Londonu i Riu Lucije Kimani, te nekoliko učesnika najzahtjevnijih “Ironman triatlona”. Također je prijavljen i veliki broj kakanjskih sportista.

Javlja se i veliki broj prijatelja ove aktivnosti koji žele finansijski pomoći održavanje ove utrke i ovom prilikom im se zahvaljujemo. Danas je potpisan i sporazum o finansijskoj podršci ovog projekta sa Fondacijom Mozaik Sarajevo.

Podsjetimo, trka se odvija između dva kakanjska stadiona. Start utrke je na stadionu FK ‘Mladost’, a cilj na stadionu FK ‘Rudar’.

Početak utrke je 19:00 sati.

Previđen je i bogat nagradni fond za pobjednike, te za najmlađeg i najstarijeg učesnika.

U nastavku pogledajte spisak do sada prijavljenih učesnika, kako biste se svi mogli uvjeriti u ispravnost prijave.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci