ZAGRLI I UDAHNI PONIJERE

Podijelite:

Povodom Međunarodnog dana zagrljaja koji se obilježava danas JU KSC Kakanj je odlučila da pozove sve ljubitelje prirode da u subotu 23. januara posjete SKI centar Ponijeri. U čast Međunarodnog dana zagrljaja pokazat ćemo našu privrženost jednim zagrljajem i zajedničkim plesom na svježem zraku. Zagrljaj često poistovjećuju sa jednom od iskrenijih emocija koja u osobi kojoj se on pruža budi osjećaj povjerenja, sigurnosti, pripadanja i sreće.

U subotu vas  očekuje  najluđa zabava na Ponijerima uz besplatne zagrljaje i “Igre bez granica” koje će početi u 11:00 sati.

I ovaj put mnogo zabave na snijegu gdje će uz zabavno-muzički program i slatke nagrade posjetioce SKI centra zabavljati i Djed Mraz. Pripremili smo nekoliko sportsko rekreativnih i edukativnih aktivnosti, također ćemo iskoristiti i pogodnosti koje nam pruža ski lift.

Budući da je zadnja sedmica školskog raspusta pripremili smo mnogobrojne aktivnosti kako bi djeca što više vremena provela na čistom planinskom zraku.

 Imamo i povoljne uslove za skijanje stoga pozivamo građane, skijaše i rekreativce da  posjete SKI centar Ponijeri.

Napominjemo da je Općina Kakanj obezbijedila besplatan prijevoz do poznate kakanjske vazdušne banje. Prijevoz autobusima će se vršiti u dane vikenda tokom mjeseca januara 2016. godine. Polasci su u 9:00 ispred sahat-kule, a povratak je u 16:00 sati. Prijevoz je besplatan, a potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere putem telefona sa brojem 032/771-827 (prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 h).

Prijevoz će se vršiti ukoliko broj prijavljenih građana po jednom danu bude minimalno 20.

Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

JU KSC KAKANJ/PRESS

Podijelite:

Posljedni članci