ZAGRLI I UDAHNI PONIJERE

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Povodom Međunarodnog dana zagrljaja koji se obilježava danas JU KSC Kakanj je odlučila da pozove sve ljubitelje prirode da u subotu 23. januara posjete SKI centar Ponijeri. U čast Međunarodnog dana zagrljaja pokazat ćemo našu privrženost jednim zagrljajem i zajedničkim plesom na svježem zraku. Zagrljaj često poistovjećuju sa jednom od iskrenijih emocija koja u osobi kojoj se on pruža budi osjećaj povjerenja, sigurnosti, pripadanja i sreće.

U subotu vas  očekuje  najluđa zabava na Ponijerima uz besplatne zagrljaje i “Igre bez granica” koje će početi u 11:00 sati.

I ovaj put mnogo zabave na snijegu gdje će uz zabavno-muzički program i slatke nagrade posjetioce SKI centra zabavljati i Djed Mraz. Pripremili smo nekoliko sportsko rekreativnih i edukativnih aktivnosti, također ćemo iskoristiti i pogodnosti koje nam pruža ski lift.

Budući da je zadnja sedmica školskog raspusta pripremili smo mnogobrojne aktivnosti kako bi djeca što više vremena provela na čistom planinskom zraku.

 Imamo i povoljne uslove za skijanje stoga pozivamo građane, skijaše i rekreativce da  posjete SKI centar Ponijeri.

Napominjemo da je Općina Kakanj obezbijedila besplatan prijevoz do poznate kakanjske vazdušne banje. Prijevoz autobusima će se vršiti u dane vikenda tokom mjeseca januara 2016. godine. Polasci su u 9:00 ispred sahat-kule, a povratak je u 16:00 sati. Prijevoz je besplatan, a potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere putem telefona sa brojem 032/771-827 (prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 h).

Prijevoz će se vršiti ukoliko broj prijavljenih građana po jednom danu bude minimalno 20.

Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

JU KSC KAKANJ/PRESS

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci