Muzički centar: Upis u toku

Podijelite:

Ovo je poziv za sve učenike osnovnih i srednjih škola kao i sve zainteresovane životne dobi od šest do 30 godina da se upišu u Muzički centar JU KSC Kakanj.

Svi koji misle da imaju sklonosti da sviraju klavir ili gitaru mogu se prijaviti i postati dio našeg muzičkog tima. Ukoliko želite naučiti svirati gitaru ili klavir prijavite se putem linka https://ksckakanj.ba/kultura/ (Potrebno odabrati Muzički centar te napisati koji odsjek).

Prijaviti se možete i na broj telefona 032/771-920. Časovi na gitari počinju već iduće subote 5. septembra sa starim polaznicima, a upis traje mjesec dana odnosno do oktobra. Svi novi članovi počinju sa plaćanjem članarine od oktobra mjeseca, a cilj Muzičkog centra jeste da se u idućoj sezoni formira orkestar, te će biti organizirana razmjena i koncerti sa drugim muzičkim centrima i školama.Profesor klavira je Armen Škobalj, prof. gitare je Mirza Hatunić.

Cijena pohađanja Muzičkog centra za jedan mjesec iznosi 60 KM. Broj časova će se naknadno odrediti u zavisnosti od broja polaznika kao i njihovih individualnih časova koji će također biti omogućeni za navedene instrumente.Budite dio tima!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci