Velika zainteresovanost za takmičenje Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj u saradnji sa Sportskim savezom Općine Kakanj a uz finansijsko pokroviteljstvo Općine Kakanj organizuje sportsko-rekreativno takmičenje u malom nogometu pod nazivom Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017“. Ova ideja je zamišljena s ciljem da okupi što veći broj mjesnih zajednica sa područja Općine Kakanj kako bi se njihovi članovi uz sport družili, zabavljali, te zdravo i korisno provodili svoje slobodno vrijeme. Dosad je pristiglo ukupno 21 prijava a očekujemo da će broj prijavljenih ekipa biti još veći.

Rok za prijave ekipa je do sutra 13.02.2017.godine, a termin izvlačenja je 17.02.2017.godine u 16:00 sati u kultnom školskom centru „Europa“ koji se nalazi u sklopu Sportske dvorane KSC Kakanj.

Početak takmičenja je planiran u nedjelju 19.02.2017.godine a završnica krajem mjeseca aprila povodom obilježavanja 50. godišnjice Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj (u zavisnosti od broja prijavljenih mjesnih zajednica).

Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može dobiti u prostorijama uprave JU KSC Kakanj, a također se može po zahtjevu dobiti i na željeni fax ili e-mail.

Jedna mjesna zajednica može imati jednu prijavljenu ekipu, maksimalan broj prijavljenih igrača po ekipi je 12, a u prijavu ekipe se mora upisati minimalno 8 igrača. Prijavljena ekipa ne može imati više od jednog igrača koji se aktivno bavi igranjem nogometa u takmičarskim ligama. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani iste mjesne zajednice, a gornja granica starosti igrača je 2001. godište. Na prijavi mora biti potpis i pečat predsjednika mjesne zajednice.

Sve informacije možete dobiti na broj  telefona: 032 771 920.

Picture-379

Foto: Iz arhiva – Općina Kakanj

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci