Ahmed Krnjić i Majra Ganić najbolji kakanjski sportisti za 2017. godinu – JU KSC Kakanj dobila specijalno priznanje za doprinos razvoja sporta u Kaknju

Podijelite:

U Domu kulture, u petak 09.02.2018. godine upriličena je svečanost proglašenja najboljih sportista i sportskih organizacija općine Kakanj za 2017. godinu. Uz predstavljanje sjajnih rezultata kakanjskog sporta i kakanjske mladosti koja vrijedno trenira i radi na usavršavanju svog talenta, svečanost je bila ukrašena i muzičkim sadržajima.

Najbolji sportista općine Kakanj je Ahmed Krnjić, a najbolja sportistkinja općine Kakanj je Majra Ganić. Priznanja je uručio načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

JU KSC Kakanj večeras je dobila specijalno priznanje za doprinos razvoja sporta u Kaknju. Specijalno priznanje uručio je Izudin Neimarlija član uprave TC Kakanj direktoru JU KSC Kakanj Aldinu Šljivi.

Javna ustanova KSC Kakanj tokom 2017. godine osigurala je uvjete za stabilizaciju i razvoj kakanjskog sporta i omogućila aktivno sudjelovanje lokalne zajednice, posebno mladih u sportskim aktivnostima.

Uskoro više informacija…

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci