Biznis liga: Izvještaj nakon odigranih utakmica

Podijelite:

Zapisnik i rezultati utakmica Biznis lige 2024. godine

Prva utakmica petog dana Biznis lige odigrana je između ekipa FZ Pio – Mio Zenica i Kantonalna bolnica Zenica koja je završena rezultatom 1:3. Jedini pogodak za ekipu  FZ Pio – Mio Zenica postigao je Selman F., a golove za ekipu Kantonalna bolnica Zenica postigli su Durmo K., Karalić H i Telalović H. Ekipa FZ Pio – Mio Zenica imala je dva timska prekršaja, a ekipa Kantonalna bolnica Zenica imala je jedan timski prekršaj.

Druga utakmica održana je između ekipa Nelt d.o.o. i Prvog Pješadijskog bataljona koja je završena rezultatom 2:0. Uspješni strijelci bili su Šovšić A. i Ikonić D. Ekipa Prvog Pješadijskog bataljona imala je tri timska prekršaja. Utakmica je završila bez kartona.

Treća utakmica petog dana Biznis lige odigrana je između ekipa Kantonalna bolnica Zenica i Heidelberg Materials Cement, BiH d.d. Kakanj koja je završila rezultatom 2:0. Dvostruki strijelac Podojak A. osigurao je pobjedu svoje ekipe. Ekipa Kantonalne bolnice Zenica imala je jedan timski prekršaj, a ekipa Heidelberg Materials Cement-a četiri timska prekršaja.

Četvrta utakmica održana je između ekipa Prvog Pješadijskog bataljona i FZ Pio – Mio Zenica koja je završena rezultatom 1:4. Gol za ekipu Prvog Pješadijskog bataljona postigao je Muratović M., a golove za ekipu FZ Pio – Mio Zenica postigli su Sinanović A. (2), Škulj A. i Avdić M. Ekipa Prvog Pješadijskog bataljona imala je dva timska prekršaja, a ekipa FZ Pio – Mio Zenica sedam timskih prekršaja. Amer Sinanović i Amel Škulj iz ekipe FZ Pio – Mio Zenica dobili su žute kartone.

Posljednja utakmica petog dana Biznis lige održana je između ekipa Policija i Nelt d.o.o koja je nakon neriješenog rezultata (2:2), završila 2:3 na penale. Na listu strijelaca ekipe Policija upisali su se Delić K. i Đuđo H.. Golove za ekipu Nelt d.o.o postigli su Ikonić D., Babić N. i Biber A. (P). Ekipa Policije imala je tri timska prekršaja. Utakmica je završena bez kartona.

Podijelite:

Posljedni članci