Biznis liga: Izvještaj nakon odigranih utakmica

Podijelite:

Zapisnik i rezultati utakmica Biznis lige 2024. godine

Prva utakmica četvrtog dana Biznis lige odigrana je između ekipa RMU Kakanj i Tirona. Regularni dio utakmice završen je 3:3, a konačan rezultat nakon penala je 6:5. Golove za ekipu RMU Kakanj postigli su Neimarija A. (3), Pitić A. (2) i Trako S., a golove za ekipu Tirona postigli su Šišić A. (2), Jašarspahić A. (2) i Brkić B. Ekipa RMU Kakanj imala je sedam timskih prekršaja, a ekipa Tirona tri timska prekršaja. Iz ekipe RMU Kakanj žuti karton dobio je Amel Neimarlija, a iz ekipe Tiron žuti karton dobio je Belmin Brkić.

Druga utakmica Biznis lige odigrana je između ekipa Moj san i Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. koja je završila rezultatom 0:3. Golove za ekipu Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. postigli su Ćosić S., Čajo N. i Pipo A. Ekipa Moj san imala je ukupno tri timska prekršaja, a ekipa Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. dva. Žute kartone za ekipu Moj san dobili su Emir Omeragić i Haris Omeragić (2), koji je nakon dva žuta kartona zaradio crveni karton. Iz ekipe Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. žuti karton dobio je Elmedin Begić.

Treća utakmica četvrtog dana Biznis lige održana je između ekipa Diskont Prim – Enikon i Tirona koja je završena rezultatom 3:2. Golove za ekipu Diskont Prim – Enikon postigli su Hodžić E. (2) i Tuka S, a na listu strijelaca iz ekipe Tirona upisao se Gavrić Z. sa svoja dva pogotka. Ekipa Diskont Prim – Enikon imala je tri timska prekršaja, a ekipa Tirona dva. Sanel Tuka iz ekipe Diskont Prim – Enikon dobio je žuti karton, a iz ekipe Tiron žuti karton dobio je Belmin Brkić.

Četvrta utakmica održana je između Adriatic Metals BiH d.o.o. i Moj san koja je završila rezultatom 0:3. Uspješni strijelci bili su Plasto B. i Omeragić H. sa svoja dva pogotka. Po pet timskih prekršaja imale su obje ekipe, a žuti karton iz ekipe Moj san dobio je Admir Zec.

Peta ujedno i posljednja utakmica četvrtog dana Biznis lige odigrana je između ekipa Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. i Diskont Prim – Enikon koja je završila rezultatom 4:1. Golove za ekipu Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o postigli su Čajo N. (2), Pipo A. i Bečirhodžić F.. Jedini pogodak za ekipu Diskont Prim – Enikon postigao je Tuka S. Obje ekipe su imale po četiri timska prekršaja tokom utakmice. Žuti karton iz ekipe Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o dobio je Dženan Pipo, a iz ekipe Diskont Prim – Enikon žuti karton dobio je Fahrudin Salkanović.

Podijelite:

Posljedni članci