Amna Selimović zahvaljujući nagradnoj igri besplatno završila kurs engleskog jezika nivo A1

Podijelite:

U Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj godinama se organizuju kursevi stranih jezika te kreativni kursevi poput kursa krojenja i šivenja. JU KSC Kakanj po drugi put je za vrijeme upisa u noi ciklus organizovala nagradnu igru –Besplatno pohađanje jednog nivoa odabranog edukativnog kursa i to iz engleskog, njemačkog i turskog jezika kako bismo nagradili jednog od naših pratilaca.

Nagradna igra trajala je od 05.09.2017. godine do 11.09.2017. godine. Svi zainteresovani imali su zadatak da lajkaju post, u komentar napišu željeni kurs te da javno objave post na svom FB profilu.

Pobjednika smo odabrali putem slučajnog izbora pomoću web sajta www.random.org! Najsretnija je bila Amna Selimović koja je osvojila besplatno pohađanje jednog nivoa kursa engleskog jezika.

U vremenu od 19.09. do 12.12.2017. godine Amna je pohađala besplatno kurs engleskog jezika u grupi prof. Mirsade Tulić. Za Amnu je pripremljeno Uvjerenje JU KSC Kakanj za uspješno završen nivo A1 kursa engleskog jezika.

Ovim putem čestitamo Amni na trudu i radu ali isto tako i svim našim polaznicima koji pohađaju edukativne kurseve.

Ovo je razlog više da učestvujete na našim nagradnim igrama, a uskoro bismo trebali organizovati još jednu nagradnu igru i tako obradovati nekoga besplatnim pohađanjem jednog nivoa kursa po vlastitom izboru.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci