Avanturistički 3D spektakli u kino-sali Doma kulture

Podijelite:

Povodom Svjetskog dana animiranog filma danas na repertoaru imamo nezaboravne 3D avanture „Smotanko i trapavko“ i  „Hotel Transilvanija 2“. Za djecu uzrasta od prvog do petog razreda osnovne škole bit će prikazan animirani film Smotanko i Trapavko 3D (sin). Za uzrast od petog do devetog razreda bit će prikazan animirani filmHotel Transilvanija 2“ 3D (sin).

Termini za škole kao i za sve zainteresovane za animirane filmove su sljedeći:

Dana 28. oktobra u 09:30 sati film će pogledati učenici OŠ „Omer Musić“ iz Brežana. Isti dan u 12:00 sati film će pogledati učenici iz OŠ „Rešad Kadić“ iz Brnjica zajedno sa djecom iz Centra za podršku Roma „ROMALEN“ iz Kaknja.

U četvrtak 29. oktobra u 09:00 sati film će pogledati učenici iz OŠ „Ahmed Muratbegović“ iz Donjeg Kaknja. Isti dan u 10:30 film će pogledati učenici iz OŠ „Mula Mustafa Bašeskija“, zatim u 12:00 sati učenici iz OŠ „Hamdija Kreševljaković“ i u 13:30 sati termin koji je ostao rezervisan za stariju grupu učenika iz OŠ „Hamdija Kreševljaković“.

Veliki broj učenika osnovnih škola pogledat će animirane filmove u najmodernijoj 3D tehnologiji na velikom platnu u kino-sali Doma kulture, na šta smo posebno ponosni.

Untitled-2-Recovered

Podijelite:

Posljedni članci