Brzo i jednostavno pronađite željene informacije na novoj web prezentaciji projekta “Bilo jednom na Balkanu”

Podijelite:

Obavještavamo građane da je napravljena nova web prezentacija za projekat pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu”. Na novoj web prezentaciji građani će imati priliku da na brz i jednostavan način dođu do željenih informacija. Sajt je obogaćen fotogalerijom, popratnim tekstom koji obuhvaća sve najvažnije informacije te je istaknut i promo video koncerta domaće filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu”.

Koncert domaće filmske muzike sa projekcijom je projekat na dugoročnom planu i projekat koji se pokazao veoma opravdanim i upravo zbog činjenice da je ispunio očekivanja publike odlučili smo da napravimo posebnu stranicu sa potrebnim informacijama kako bi se projekat što lakše predstavio širem auditorijumu. U narednom periodu će se plasirati informacije o planiranim gostovanjima koja su zakazana budući da imamo potražnju i iz drugih gradova.

Napominjemo da je koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” na repertoaru u Domu kulture 07.02.2017. godine sa početkom u 19,30 sati. Paket ulaznica za koncert košta 10 KM a ista podrazumijeva i ulaz na pozorišnu predstavu “DNK” koja je zakazana 17.02.2017. godine u Domu kulture sa početkom u 19,00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti svakog radnog dana na biletarnici JU KSC Kakanj u vremenskom periodu od 08,00 do 15,30 sati i u kultnom školskom centru “Europa” u toku dana i preko vikenda.

Podstranicu projekta “Bilo jednom na Balkanu” pogledajte  na linku: http://ksckakanj.ba/bilojednomnabalkanu/

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci