Brzo i jednostavno pronađite željene informacije na novoj web prezentaciji projekta “Bilo jednom na Balkanu”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Obavještavamo građane da je napravljena nova web prezentacija za projekat pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu”. Na novoj web prezentaciji građani će imati priliku da na brz i jednostavan način dođu do željenih informacija. Sajt je obogaćen fotogalerijom, popratnim tekstom koji obuhvaća sve najvažnije informacije te je istaknut i promo video koncerta domaće filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu”.

Koncert domaće filmske muzike sa projekcijom je projekat na dugoročnom planu i projekat koji se pokazao veoma opravdanim i upravo zbog činjenice da je ispunio očekivanja publike odlučili smo da napravimo posebnu stranicu sa potrebnim informacijama kako bi se projekat što lakše predstavio širem auditorijumu. U narednom periodu će se plasirati informacije o planiranim gostovanjima koja su zakazana budući da imamo potražnju i iz drugih gradova.

Napominjemo da je koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” na repertoaru u Domu kulture 07.02.2017. godine sa početkom u 19,30 sati. Paket ulaznica za koncert košta 10 KM a ista podrazumijeva i ulaz na pozorišnu predstavu “DNK” koja je zakazana 17.02.2017. godine u Domu kulture sa početkom u 19,00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti svakog radnog dana na biletarnici JU KSC Kakanj u vremenskom periodu od 08,00 do 15,30 sati i u kultnom školskom centru “Europa” u toku dana i preko vikenda.

Podstranicu projekta “Bilo jednom na Balkanu” pogledajte  na linku: http://ksckakanj.ba/bilojednomnabalkanu/

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci