Dan 1 – Rezultati odigranih utakmica NT “Kakanj 2023”

Podijelite:

Prva utakmica koja je odigrana prvog dana Novogodišnjeg turnira u malom mnogometu “Kakanj 2023” je bila između ekipa Alu i PVC stolarija Fenser EA i Caffe Moca, koja je završila rezultatom 1:2. Strijelac iz ekipe Fenser EA bio je Idriz Hamzić. Strijelci Caffe Moca bili su Anes Mulaosmanović i Rijad Smolo. Ekipe su imale po dva timska prekršaja. Žuti karton dobio je Idriz Hamzić iz ekipe PVC stolarija Fenser.

Druga utakmica odigrana je između ekipa Vizija d.o.o. i Fast Food i pečenjara Elf i završila rezultatom 4:0. Golove za ekipu Vizija d.o.o postigli su Irnas Begić, Anel Fejzagić i Harun Fejzagić (2). Ekipa Vizija d.o.o. imala je ukupno jedan timski prekršaj, dok je ekipa Fast Food i pečenjara Elf imala čak sedam timskih prekršaja i jedan žuti karton koji je “zaradio” igrač Vehid Omerović.

Treća utakmica odigrana je između ekipa Bjelave i TR Tuka Modrinje koja je završila rezultatom 1:0. Gol postigao Haris Trakić. Ekipa Bjelave imala je ukupno tri timska prekršaja, a TR Tuka Modrinje ukupno pet timskih prekršaja. Žuti karton iz ekipe Bjelave dobio je Ganib Alčelebić, a iz ekipe TR Tuka Modrinje žute kartone dobili su Sanel Tuka i Belmin Brkić, a crveni karton dobio je Belmin Kubat.

Četvrta utakmica odigrana je između ekipa Futsal Team Crna Ruža Nadin i Dom gradnja Odžaba koja je završena rezultatom 1:2. Golove iz ekipe Futsal Team Crna ruža Nadin postigao je Bernad Imamović, a za ekipu Dom gradnja Odžaba golove su dali Adin Škulj i Anes Hrustanović. Ekipa Dom gradnja Odžaba imala je tri timska prekršaja. Žuti karton dobio je Anes Hrustanović iz ekipe Dom gradnja Odžaba.

Peta utakmica bila je između MNK Samirče Binvest i Ajdinović Gradnja koja je nakon penala završila rezultatom 2(4):2(2). Iz ekipe MNK Samirče Binvest golove su postigli Amir Baručija, Adnan Kozić, Amir Baručija (P) i Belmin Vila. Iz ekipe Ajdinović Gradnja golove su postigli Benjamin Suša i Emrah Suša. MNK Samirče Binvest imala je jedan timski prekršaj, a ekipa Ajdinović Gradnja tri timska prekršaja. Žuti karton dobio je igrač Muamer Sadiković (MNK Samirče Binvest).

Šesta utakmica bila je između ekipa Sportsko udruženje Fantazija Hadžići i MNK Crni labud 1 koja je završila rezultatom 0:1. Strijelac je bio Ibrahim Hršumović. Ekipa Sportsko udruženje Fantazija Hadžići imala je pet timskih prekršaja, a MNK Crni labud imala je tri timska prekršaja.

Sedma utakmica bila je između ekipa Bjelave i Alu PVC stolarija Fenster Ea koja je završila rezultatom 0:5. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Eldar Kobilica, Ramiz Mandžuka i Idriz Hamzić (3). Ekipa Bjelave imala je tri timska prekršaja, a Alu PVC stolarija Fenster Ea imala je pet timskih prekršaja. Žuti karton iz ekipe Bjelave dobio je Ganib Alčelebić i Vedad Mandžuka iz .Alu PVC stolarija Fenster Ea.

Osma utakmica bila je između ekipa MNK Samirće Binvest i Vizija d.o.o koja je završila rezultatom 4:0. Strijelci iz pobjedničke ekipe bili su Amir Baručija (3) i Rijad Pljevljak. Ekipa MNK Samirće Binvest imala je tri timska prekršaja, a ekipa Vizija d.o.o. imala je jedan timski prekršaj. Iz ekipe MNK Samirće Binvest žuti karton dobio je Faruk Gačan i iz ekipe Vizija d.o.o. Irnas Begić.

Deveta utakmica odigrana je između ekipa Sportsko udruženje Fantazija Hadžići i Futsal Team Crna ruža Nadin koja je završila rezultatom 0:3. Golove su postigli Harun Šabić (2) i Adin Dželilović. Ekipa Sportsko udruženje Fantazija Hadžići imala je pet timskih prekršaja, a ekipa Futsal Team Crna ruža Nadin imala je tri timska prekršaja. Iz ekipe Sportsko udruženje Fantazija Hadžići žute kartone dobili su Zijad Šavija, Aldin Keško i Aldin Dželilović, a iz ekipe Futsal Team Crna ruža Nadin žuti karton dobio je igrač Dženis Merdić.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci