Danas počinje Škola skijanja za početnike na Ponijerima – Prijavite se

Podijelite:

Danas 05.januara 2017. godine u Ski-centru Ponijeri planiran je početak škole skijanja koja će se održavati na prvoj padini velike staze bez rada ski lifta. Časovi škole skijanja će se odvijati u dnevnom terminu od 10:00 sati.

Organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja (detaljnije informacije na licu mjestu).

Sa polaznicima će raditi profesionalni tim sastavljen od iskusnih instruktora skijanja koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom i aktivno učestvuju u njihovom učenju, odgoju i obrazovanju.

U školi skijanja imamo i program za odrasle, a vježbe su prilagođene svakom polazniku i njegovim motoričkim sposobnostima. Učenje se sastoji od toga da ih prvo naviknemo na opremu i da imaju tzv. produženu nogu to jeste skije i da mogu biti u mogućnosti kretati se sa što manje padova. Kada izvršimo prve korake, kada djeca nauče kako da obuku svoju opremu, polazimo sa treninzima u zavisnosti koliko su djeca spremna budući da su zimski uslovi malo teški za djecu, te se djeca brzo umore. Dakle radimo po principu da djeca odrade nekoliko vježbica, a zatim uslijedi odmor kako bi djeca skupila snage za narednu vježbu.

Cijene škole skijanja su veoma povoljne, a po povoljnim cijenama se može i unajmiti puna ski-oprema.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 ili direktno u Ski-centru Ponijeri. Prijaviti se možete i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci