Danas zakazan prvi čas kursa njemačkog jezika – Pogledajte raspored

Podijelite:

Obavještavamo prijavljene polaznike na kurs njemačkog jezika da će prva grupa kojoj predaje prof. Vanda Teskeredžić danas 18. septembra imati prvi čas u Omladinskom centru.

Časovi će se održavati svakog ponedjeljka i srijede u terminu od 18:30-20:00 sati u Omladinskom centru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti i danas pozivom na broj telefona 032/771-920 ili tako što će doći na prvi čas danas u Omladinski centar. Prijave će biti omogućene najkasnije do sljedeće sedmice budući da polaznici ne bi trebali propustiti više od četiri časa.

Spisak polaznika – Njemački jezik (prof. Vanda Teskeredžić)

Spisak polaznika – Njemački jezik  (prof. Alen Zec)

Časovi počinju u srijedu 20.09.2017. godine, i održavat će se srijedom i petkom od 18:30-20:00 u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti (privremena zamjena je prof. Edina Seferović).

Spisak polaznika – Njemački jezik (prof. Edina Seferović)

Časovi počinju u utorak 19.09.2017. godine i održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18:30-20:00 u Omladinskom centru.

Spisak polaznika – Engleski jezik (prof. Mirsada Tulić)

Časovi engleskog jezika počinju u utorak 19.09.2017. godine, a održavat će se dva puta sedmično u terminu od 18:30-20:00 u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti.

Dodatne informacije o edukativnim kursevima u JU KSC Kakanj:

Jedan nivo od nabrojanih edukativnih kurseva traje tri mjeseca i ukupno će se realizirati kvota od 60 časova. Predavači na kursevima su naši istaknuti profesori  sa dugogodišnjem iskustvom u radu sa polaznicima.

Cijena edukativnih kurseva iznosi 130 KM, plaćanje je omogućeno u tri rate. Cijena kursa krojenja i šivenja iznosi 150 KM. Svi polaznici dužni su na početku pohađanja kurseva uplatiti iznos prve rate 50 KM a sve ostale rate do završetka trajanja nivoa u periodu od tri mjeseca. Uplate se izvršavaju na info-pultu JU KSC KAKANJ. Po završetku nivoa kursa svaki polaznika dobija diplomu JU KSC KAKANJ.

Ukoliko ste zainteresovani da budete dio našeg edukativnog tima pozovite na broj telefona 032/771-920 i prijavite se.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci