Danas zakazan prvi čas kursa njemačkog jezika – Pogledajte raspored

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Obavještavamo prijavljene polaznike na kurs njemačkog jezika da će prva grupa kojoj predaje prof. Vanda Teskeredžić danas 18. septembra imati prvi čas u Omladinskom centru.

Časovi će se održavati svakog ponedjeljka i srijede u terminu od 18:30-20:00 sati u Omladinskom centru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti i danas pozivom na broj telefona 032/771-920 ili tako što će doći na prvi čas danas u Omladinski centar. Prijave će biti omogućene najkasnije do sljedeće sedmice budući da polaznici ne bi trebali propustiti više od četiri časa.

Spisak polaznika – Njemački jezik (prof. Vanda Teskeredžić)

Spisak polaznika – Njemački jezik  (prof. Alen Zec)

Časovi počinju u srijedu 20.09.2017. godine, i održavat će se srijedom i petkom od 18:30-20:00 u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti (privremena zamjena je prof. Edina Seferović).

Spisak polaznika – Njemački jezik (prof. Edina Seferović)

Časovi počinju u utorak 19.09.2017. godine i održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18:30-20:00 u Omladinskom centru.

Spisak polaznika – Engleski jezik (prof. Mirsada Tulić)

Časovi engleskog jezika počinju u utorak 19.09.2017. godine, a održavat će se dva puta sedmično u terminu od 18:30-20:00 u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti.

Dodatne informacije o edukativnim kursevima u JU KSC Kakanj:

Jedan nivo od nabrojanih edukativnih kurseva traje tri mjeseca i ukupno će se realizirati kvota od 60 časova. Predavači na kursevima su naši istaknuti profesori  sa dugogodišnjem iskustvom u radu sa polaznicima.

Cijena edukativnih kurseva iznosi 130 KM, plaćanje je omogućeno u tri rate. Cijena kursa krojenja i šivenja iznosi 150 KM. Svi polaznici dužni su na početku pohađanja kurseva uplatiti iznos prve rate 50 KM a sve ostale rate do završetka trajanja nivoa u periodu od tri mjeseca. Uplate se izvršavaju na info-pultu JU KSC KAKANJ. Po završetku nivoa kursa svaki polaznika dobija diplomu JU KSC KAKANJ.

Ukoliko ste zainteresovani da budete dio našeg edukativnog tima pozovite na broj telefona 032/771-920 i prijavite se.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci