Darko Lekić – Leka: Fascinantno mi je da se nakon samo dva mjeseca izrazila želja za ponovnim izvođenjem koncerta!

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj priprema reprizno izvođenje koncerta domaće filmske muzike pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu” sa projekcijom i velikim brojem učesnika raznih nacionalnosti, starosnih grupacija i profesija.

Koncert filmske muzike će se održati sutra u Domu kulture sa početkom u 19,30 sati.

Osnovni cilj projekta je da ljude iz Kaknja i okoline “uveže” u zajednički projekat koji se bavi muzikom, glumom, riječju, slikom, umjetnošću odnosno svim djelatnostima koje spadaju u domen rada JU KSC Kakanj.

Idejni tvorac projekta “Bilo jednom na Balkanu” Darko Lekić Leka poručio je publici da dođu sutra, da se prepuste i uživaju!

“Nakon što smo odradili generalnu probu i prošli sve tehničke detalje, mogao sam primjetiti nevjerovatno uzbuđenje na svim učesnicima zbog ponovnog izvođenja koncerta. Ubijeđen sam da će ovo biti bolje izvođenje koncerta nego što je to bio slučaj na premijeri. Nakon probe koja je trajala više od 7 sati nevjerovatno mi je da niko ne pokazuje znakove umora. Svi učesnici će biti u istom sastavu kao i prošli put, dakle koncert je formiran i ide istim redoslijedom kako je i planirano.

Fascinantno mi je da smo došli do toga da se priča o reprizi koncerta “Bilo jednom na Balkanu” nakon samo dva mjeseca, obzirom da se teško zaradi bilo kakva repriza nekog programa”, misli su idejnog tvorca projekta “Bilo jednom na Balkanu” Darke Lekića koji kaže kako ne može ni da zamisli da neko ne dođe na ovaj koncert.

Ostaje nam da napomenemo da je cijena ulaznice za koncert 10 KM te da ista važi kao ulaz na pozorišnu predstavu “DNK” koja će se održati  u Domu kulture 17.02.2017. godine, sa početkom u 19,00 sati.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci