Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani” – Pišite svoje prijedloge na e-mail adresu ili lično donesite projekat u JU KSC Kakanj

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj od 2015. godine zadobila je povjerenje Općine Kakanj i tako je kompletna organizacija ove velike manifestacije pod vodstvom JU. Svake godine bismo organizovali dosad neviđene i atraktivne aktivnosti, događaje te noćne koncerte. Prošle godine, zamolili smo naše sugrađane za sugestije i prijedloge, ove godine bismo zamolili naše sugrađane da direktno učestvuju u organizaciji tako što će svoje idejne projekte dostaviti lično u prostorije JU KSC Kakanj ili nam svoje prijedloge dostavljati na službenu e-mail adresu juksckakanj@ksckakanj.ba!

 Kada zajedno i sinhronizirano, pod okriljem Općine Kakanj i Javne ustanove Kulturno-sportski centar, brojna udruženja građana, sportski klubovi, NVO, volonteri i entuzijasti ulože svoj maksimum u organizacionim aktivnostima, i još kada se uvaže sugestije građana, onda je to savršena formula za uspjeh.

Uvjereni smo da ćemo i ove godine uspjeti napraviti pravi spektakl kojem će, osim građana Kaknja, prisustvovati i veliki broj ljudi iz drugih gradova. Pozivamo građane da pišu svoje sugestije u smislu koje sadržaje bi voljeli vidjeti u programu, koje muzičke zvijezde bi trebalo angažirati, koje sadržaje za djecu organizirati itd.

Planirano je da ovogodišnja manifestacija “Kakanjski dani” bude održana u prvoj sedmici mjeseca augusta.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci