Imamo sretne dobitnike ulaznica za predstavu “Sumnjivi autobus”

Podijelite:

Nakon objavljene nagradne igre za poklon ulaznice na predstavu “Sumnjivi autobus”, donosimo vam imena sretnih dobitnika.

Sretne dobitnike smo odabrali pomoću alatke random.org, a najsretniji su bili:

  1. Almedina Mašić
  2. Dževada Ormanović
  3. Sabiha Sabiha
  4. Inače Amina
  5. Arnela Vehab

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima koji su učestvovali se mnogo zahvaljujemo. Dobitnici ulaznice preuzimaju prilikom ulaska u Dom kulture na biletarnici uz prikaz lične karte.

Pozorišna predstava “Sumnjivi autobus”  – BKC Sarajevo bit će odigrana u četvrtak 22.11.2018. godine sa početkom u 19:00 sati. Predstava je kulturno-edukacijskog programa kojeg je 2017. godine pokrenuo BKC Sarajevo. Ova pozorišna predstava je rađena prema motivima ”Stilskih vježbi” Raymonda Queneaua, a u njoj glume polaznici prve generacije Škole glume.

Budući da značajni dio našeg anganžmana ide u pravcu obrazovanja i odgoja mlade publike, toplo vam preporučujemo predstavu naših partnera iz JU BKC Sarajevo, koji su dobili preporuku Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade KS, što dovoljno govori o uspješnosti i kvaliteti predstave.

Nakon odigrane predstave svi zainteresovani mogu ostati u sali i uzeti učešće u interaktivnoj radionici “Pitanja i odgovori”.

Režiju predstave potpisuje Asja Pavlović, a u predstavi igraju: Lejla Medinić, Sayra Lemeš, Selma Nišić, Selma Zukić, Anela Coković, Hena Brkić, Sara Špirić i Irfan Salković.

Škola glume je kulturno-edukacijski program JU Bosanski kulturni centar KS, od 2017. godine koja u svojoj strukturi ima dvije generacije učenika osnovnih i srednjih škola.

Cijena ulaza: 2,50 KM

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci