Imamo sretne dobitnike ulaznica za predstavu “Sumnjivi autobus”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Nakon objavljene nagradne igre za poklon ulaznice na predstavu “Sumnjivi autobus”, donosimo vam imena sretnih dobitnika.

Sretne dobitnike smo odabrali pomoću alatke random.org, a najsretniji su bili:

  1. Almedina Mašić
  2. Dževada Ormanović
  3. Sabiha Sabiha
  4. Inače Amina
  5. Arnela Vehab

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima koji su učestvovali se mnogo zahvaljujemo. Dobitnici ulaznice preuzimaju prilikom ulaska u Dom kulture na biletarnici uz prikaz lične karte.

Pozorišna predstava “Sumnjivi autobus”  – BKC Sarajevo bit će odigrana u četvrtak 22.11.2018. godine sa početkom u 19:00 sati. Predstava je kulturno-edukacijskog programa kojeg je 2017. godine pokrenuo BKC Sarajevo. Ova pozorišna predstava je rađena prema motivima ”Stilskih vježbi” Raymonda Queneaua, a u njoj glume polaznici prve generacije Škole glume.

Budući da značajni dio našeg anganžmana ide u pravcu obrazovanja i odgoja mlade publike, toplo vam preporučujemo predstavu naših partnera iz JU BKC Sarajevo, koji su dobili preporuku Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade KS, što dovoljno govori o uspješnosti i kvaliteti predstave.

Nakon odigrane predstave svi zainteresovani mogu ostati u sali i uzeti učešće u interaktivnoj radionici “Pitanja i odgovori”.

Režiju predstave potpisuje Asja Pavlović, a u predstavi igraju: Lejla Medinić, Sayra Lemeš, Selma Nišić, Selma Zukić, Anela Coković, Hena Brkić, Sara Špirić i Irfan Salković.

Škola glume je kulturno-edukacijski program JU Bosanski kulturni centar KS, od 2017. godine koja u svojoj strukturi ima dvije generacije učenika osnovnih i srednjih škola.

Cijena ulaza: 2,50 KM

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci