JAVNI POZIV – „VREMEPLOV“

Podijelite:

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na koktel-kviz party „Vremeplov“.

„Vremeplov“ je tematski kviz sa pitanjima iz historije Bosne i Hercegovine sa akcentom na lokalnu povijest Kaknja. Kviz sadrži različite oblike pitanja u kojima već u startu imate šansi na 50% tačnih odgovora.

Organizator kviza je JU KSC Kakanj – Muzej Kaknja u saradnji sa Općinom Kakanj. Zabavno-edukativni kviz će se realizirati 24. jula sa početkom u 20:00 sati na platou kaffea Europa, u sklopu manifestacije Kakanjski dani 2023.

Prijavite svoju ekipu od minimalno dva do maksimalno šest članova putem maila na adresu muzej@ksckakanj.ba ili putem vibera ili sms poruke na broj telefona 061 069 071 (kontakt osoba Amra Veispahić). Prijava treba da sadrži ime i prezime Vas i članova Vaše ekipe, kreativni naziv Vaše ekipe te kontakt broj telefona Vaše grupe. Javni poziv ostaje otvoren do srijede, 19.07.2023. godine do 23:59 sati.

Kotizacija je besplatna!

Nagradni fond kviza je 600KM!

Broj prijava je ograničen!

Svim posjetiteljima smo obezbijedili koktel-party, a učesnike kviza častimo prvim pićem besplatno. Kviz će se realizirati u nekoliko rundi sa pauzama uz muziku i bezalkoholno piće.

Naoružajte se znanjem o historiji naše domovine, prijavite se i dođite da zajedno učimo i zabavimo se te osvojimo vrijedne nagrade!

Podijelite:

Posljedni članci