Kakanjski dani 2017: Koncert Adnana Jakupovića u petak 04.08.2017.

Podijelite:

Obavještavamo građane da će se u petak 04.08.2017. godine u sklopu Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017” održati koncert Adnana Jakupovića na Main stage-u sa početkom u 21:00 h. Stoga nam je veliko zadovoljstvo pozvati vas na nezaboravno druženje gdje će nam odličnu atmosferu prirediti pjevač prepoznatljivog glasa – talentovani Adnan Jakupović.

Adnan Jakupović jedan je od rijetkih estradnih umjetnika za čije se ime ne vežu nikakvi skandali. Mladi Mostarac pjeva za društvo, za svoju dušu i za mnogobrojnu publiku koje ima širom svijeta. Pjesme bira po osjećaju, odmara uz Neretvu i ribarski štap, a strast su mu i motori. Ne približava se turbofolku i pjeva lijepu narodnu pjesmu. Ovog odličnog pjevača narodne muzike mnogobrojni muzički stručnjaci vide kao nasljednika Halida Bešlića i Harisa Džinovića.

Uspješni mostarski pjevač Adnan Jakupović, bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, stoga je sigurno da će oduševiti i rasplakati mnoge, jer na Adnanovu emociju u glasu rijetko ko može ostati ravnodušan. Adnan je jedan od rijetkih mladih pjevača iz Mostara koji je uspio a uspjeh duguje talentu, ali i muzičkom show-u pod nazivom „Zvijezda možeš biti ti„ u kojem je pobijedio 2009. godine!

Dobrodošli!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci